Produktinfo: Förpackning med två vätskehandskar och en flaska (250 ml). Nätväv i handflatan och mjuk handrygg. En justerbar snodd försluter dricksflaskans bitmunstycke. Stl S, M och L.

Drickflaska: vätska till hands

Salomon har skapat en bra och innovativ lösning för att få med sig vätska på vägen.

## Salomon Sense Hydro S-Lab Set | |

Funktion: Systemet fungerar bra, men flaskans fästanordning kan förbättras.

Kvalitet: Materialet är smidigt och generellt av hög kvalitet.

Prisvärd: Rätt dyr, men idén, kvaliteten och funktionen är värt priset.

Slutsats: Flaskan är värd högsta betyg och i kombination med den smidiga handremmen så är det innovativa vätskesystemet en smart lösning. Funktionen är bra, men det finns plats för förbättring när det gäller gummibandskonstruktionen för flaskan.

Pris: 300 kr.

www.salomonrunning.com

Vi har tidigare testat Salomons mjuka dricksflaskor med gott resultat.

Det smarta konceptet har nu vidareutvecklats och bakom det här namnet döljer sig ett par smarta ”handskar” som gör att det är möjligt att löpa med en mjuk flaska i handen utan att man behöver ödsla kraft på att hålla i den.

Vår erfarenhet är nämligen att det räcker med att hålla lite lätt runt ett föremål för att man ska få ont i axlarna. Det problemet slipper man med de här handskarna.

Två handskar och en flaska medföljer i förpackningen. Det gör att det i praktiken är möjligt att låta flaskan byta hand eller att ta med två flaskor.

Konstruktionen är genomtänkt, det gäller allt från nätvävspanelerna i handflatan till svettbandet på ovansidan och det bitvänliga munstycket.

Nackdelen är att gummibandskonstruktionen för flaskan är sladdrig och därmed sitter flaskan inte riktigt fast.

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Hur ofta äter du frukost?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här: