Vågar du äta världens starkaste tortilla?

Se videon där flera personer försöker sig på att äta världens starkaste tortillachips. De är så starka att de bara säljs i en påse med endast ett chips i!

26 september 2016 av Julie-Elsebeth Crone Johannesen

Chili är rena supermaten som sänker blodtrycket, sätter fart på ämnesomsättningen och boostar immunförsvaret, men hälsovinsterna när det gäller just denna typ av tortillachips är mer tveksamma ...

Men hur stark kan tortillachips egentligen vara? Hyfsat starka visar det sig! ”THE PAQUI CAROLINA REAPER” är tortillachips som kryddats med världens starkaste chili, Caroline Reaper. Det gör de till världens starkaste tortillachips – och de serveras naturligtvis i en förpackning som är formad som en kista ...

#Onechipchallenge

Företaget bakom tortillachipset är amerikanska Paqui, som serverar gourmet tortillachips. De har nu startat en utmaning där deras kunder ska filma när de äter upp det enda chipset som finns i påsen. Under hashtaggen #Onechipchallenge försöker folk undvika att gråta efter att de har ätit det superstarka tortillachipset.

Här nedan kan du se reaktionerna hos dem som har försökt sig på att äta det starka tortillachipset. Vi rekommenderar att man har mjölk eller en stor mjukglass i beredskap om man själv vill anta utmaningen!

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Äter du mellanmål varje dag?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här: