Omelett med tomater och basilika
© wichmann-bendtsen

Recept: Omelett med tomater och basilika

Att göra en omelett är både billigt och lättlagat. Den passar lika bra att äta morgon, middag och kväll.

10 juli 2019 av Anne Larsen, Martin Kreutzer

Omelett med tomater och basilika 

Gör så här:

Stek omeletten på ena sidan. Vänd den och riv parmesanost över.

Lägg sju små tomater (skivade i fjärdedelar) på ena omeletthalvan, och vik över den andra halvan.

Servera med riven parmesan och färsk basilika.

Läs mycket mer här om varför ägg är bra för dig som tränar.

Näringsinnehåll: 

  • Energi: 342 kcal
  • Protein: 24,4 g
  • Fett: 24,1 g
  • Kolhydrater: 8,2 g
  • Kostfibrer: 1,5 g

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Vilket mål har du med din träning under nästa år?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här: