Din webbläsare behöver uppgraderas. Den här webbplatsen stöder tyvärr inte äldre webbläsare.
Läs merRecept: (förrätt till 4 pers)
Ca 600 g nötkött i tunna strimlor
60 ml sojasås
3 msk fint riven ingefära
3 pressade vitlöksklyftor
1 finhackad färsk chilipeppar
3 tsk fisksås
2 salladshuvuden
1 näve böngroddar
1 näve sockerärter
2 msk rostade sesamfrön
1. Rör ihop en marinad av sojasås, ingefära, vitlök, chili och fisksås.
2. Fördela marinaden (spara ca 4 msk till salladen) över köttet. In i kylen i 2–3 timmar.
3. Hetta upp grillen. Låt marinaden rinna av från köttet och grilla det cirka 1 minut på varje sida.
4. Blanda ihop övriga ingredienser till salladen med marinaddressingen och fördela till sist köttet i salladen.
5. Strö över sesamfrön, servera genast.
Grilltid/marinering: 2 min/3 timmar.
Ja tack, jag vill gärna ha Aktiv Tränings nyhetsbrev med spännande artiklar och marknadsföring om Aktiv Träning via e-post. Du kan när som helst avregistrera dig igen via avregistreringslänken. Läs mer