Boosta dig inför höstmörkret

Höstdeppig? Den mörka årstiden är här och det är lätt hänt att man blir nedstämd och mer trött än vanligt. Här är tipsen som gör dig pigg igen!

28 september 2016

[image:22757_id size=430x250]

Semestertiderna är över och det är tänkt att vi ska återgå till jobbet, fulla av ny energi! Men när hösten är här är det istället svårt att hålla igång den pigga känslan vi kände de där härliga och ljusa sommarmånaderna. Nu är vi många som istället är extra trötta och håglösa. Och det är inte konstigt – mörker kan faktiskt göra oss deppiga! Som tur är finns det vitaminer och kosttillskott som kan boosta din energinivå på ett naturligt sätt.

3 kosttillskott som hjälper dig bli piggare:

  • D-vitamin

  • Rosenrot

  • Järntillskott

Är du till och med så trött att du inte orkar gå till apoteket? Ingen fara, det finns olika onlinebutiker där du kan köpa kosttillskott i form av t.ex. vitaminer och mineraler. Sätt dig i soffan med en nyttig kopp grönt te, och köp dina vitaminer i lugn och ro istället. Hos mecindo.se kan du enkelt handla hem dina produkter, utan stressen att stå i någon kö!

D-vitamin Kroppen mår bra av sol och det är främst från solljus som vi får tillgång till den viktiga D-vitaminen. På vintern och hösten går vi miste om del D-vitamin och kan därför känna oss lite trötta. Så ett kosttillskott i form av D-vitamin rekommenderas till oss nordbor!

Rosenrot Visste du att örten rosenrot kan pigga upp dig? Rosenrot finns i tablettform och sägs ha många goda egenskaper – bland annat ska rosenrot bidra med energi. Är du lite smådeppig nu under hösten kan detta vara ett alternativ.

Järntillskott Är du trött eller har dåligt immunförsvar? Se över din kost och hur mycket järn du får i dig. Har du järnbrist kan du till exempel bli extra trött, deprimerad och få nedsänkt immunförsvar. Ett järntillskott kan hjälpa dig att känna dig piggare!

[image:22758_id size=430x250]

Mecindo är ett engelskt onlineapotek med stort sortiment av hälsoprodukter. Behöver du kontakta företaget har de en nordisk kundtjänst, så att du enkelt och snabbt ska kunna ringa vid behov.

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Hur ofta springer du UTAN gps-klocka?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här: