Jordnötssmör


© iStock

Här finns det bästa vegetabiliska proteinet

Det kan vara svårt att veta vilka de bästa vegetabiliska proteinkällorna är. Men oavsett om det är grönsaker, frön eller nötter, så är det viktigt att variera proteinintaget.

26 juli 2018 av Hans Westhausen Gottlieb

Vad innehåller mest vegetabiliskt protein? 

Jag äter ofta kött och fisk, men skulle gärna vilja variera kosten lite mer. Hur gör jag för att få i mig det bästa vegetabiliska proteinet?

SVAR: Det finns många bra proteinkällor bland grönsaker, frön och nötter. Variera ditt proteinintag så att du får i dig protein från olika typer av livsmedel. 

Proteinrika nötter

Nötter i nummer 6/18.

Vi rekommenderar: Smart löparbälte

Nu kan du förvara din mobil, dina nycklar och ditt kreditkort på ett lätt och säkert sätt när du tränar. Med detta smarta bälte kan du nämligen ta med dig alla viktiga saker på löprundan, cykeln eller när du ska till gymmet. Bältet har två fickor av ett stretchigt material som håller dina prylar på plats utan att du knappt märker att du har dem med dig.

I fickorna kan du ha med dig dina nycklar i den ena, medan mobilen ligger i tryggt förvar utan att bli repad i den andra. Den stora fickan har en liten öppning bak för ett par hörlurar, och dessutom är bältet vattenavvisande så att dina saker inte blir blöta. Just nu kan du få det smarta löparbältet tillsammans med 2 nummer av Sveriges bästa träningsmagasin, Aktiv Träning, för BARA 69:50 kr (+29:50 kr i porto och exp.avg). TOTALT 99 kr. Du får också en digital löparguide med massor av tips till hur du blir en snabbare och bättre löpare. Läs mer om erbjudandet här.

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Får du i dig de 500 gram frukt och grönt som rekommenderas per dag?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här:

Rekommenderas till dig