2 personer
250 g kycklingkött
1 burk kidneybönor eller svarta bönor
2 slanggurkor
250 g körsbärstomater
1 chili
1 avokado
1 lime, saften
2 fullkornstortillabröd
Tillbehör
En näve koriander och mynta
150 g grekisk yoghurt, 2 %
Gör så här
Stek kycklingköttet och dela det i mindre bitar. Häll av lagen från bönorna och skölj dem i kallt vatten. Skär gurkorna i strimlor och tomaterna i fjärdedelar. Halvera chilin, ta bort kärnorna och skär den fint. Skär avokadon i fjärdedelar. Droppa limesaft över. Värm tortillabröden och fördela kött, bönor, tomat, chili, gurka och avokado på dem. Strö över färska örter och servera med yoghurt.
Tips: Gillar du stark mat så ta med några av chilikärnorna, eller tillför lite stark chilisås.
>> FÅ MASSOR AV tips om träning, motivation, tävlingar, recept och förslag på övningar direkt i din mail. Klicka här för att få vårt populära nyhetsbrev. <<
Näringsinnehåll per person:
Energi: 587 kcal
Protein: 44 g
Fett: 20 g
Kolhydrat: 66 g
Kostfiber: 15 g