© Colourbox

Kan B-människor bli morgonpigga?

Jag är en B-människa som gärna vill lära mig att vakna tidigare på morgonen. Kan jag det, och hur ska jag göra i så fall?

27 september 2013

Ja, de flesta människor kan vänja sig vid en annan dygnsrytm än sin vanliga. Många sömnexperter menar att endast ungefär 30 procent av befolkningen är utpräglade A-människor eller inbitna

B-människor

. Resten är bara lite mer eller mindre morgonmänniskor än så många andra.

Om du vill vakna tidigare så är fasta tider då du går och lägger dig det bästa sättet. Om du går och lägger dig kl. 22 varje kväll och sover 7,5–8 timmar, så kommer det att bli betydligt lättare för dig att komma upp ur sängen nästa morgon.

Erbjudande till dig: Suverän träningströja från Craft

Mjuk, lätt och elastisk. Craft har tagit fram en supersnygg träningströja som sitter tajt på kroppen och följer alla dina rörelser. Och den kan bli din för BARA 99,50 kr. Tröjan finns både för män och kvinnor och kan användas till i stort sett allt – från en promenad i skogen till träning på gymmet eller en löprunda. Under kyliga dagar passar den perfekt som värmande mellanlager under en jacka, medan den under lite mildare dagar fungerar bra som yttersta lager. Tröjan är designad med ett hål vid handleden som du kan sticka tummen igenom. På så sätt kan du dra ned ärmen över handryggen och hålla händerna varma när det är kallt. Just nu kan du få tröjan tillsammans med 3 nummer av Aktiv Träning för BARA 99,50 kr. (+ 49:50 kr i porto. Totalt 149 kr). Läs mycket mer om det fantastiska erbjudandet här.

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Tränar du mindre på vintern?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här:

Rekommenderas till dig