© Colourbox

Topp 6: Dessa delar av din kropp gillar kvinnor mest

Se här vilka delar av din kropp som kvinnor helst vill känna på.

7 juni 2016 av Christian

Du är säkert en snäll kille med stil. Det ger bara inga pluspoäng om man ska tro en studie från Western Illinois University, USA, där en grupp kvinnor fick prioritera det de uppskattar mest hos män. Följ med här när vi räknar ned till männens populäraste kroppsdel.

© Colourbox

6. Rumpan Vi hade nog förväntat oss att kvinnor skulle prioritera denna kroppsdel lite högre på listan, men nej. De skulle bara veta hur jobbigt det är att göra alla knäböj!!!

© Colourbox

5. Triceps Trots att triceps-muskeln faktiskt tar upp 2/3 av din överarm, så hamnar den ofta i skuggan av biceps. Triceps är heller inte lika rolig att träna, men det är ingen ursäkt för att hoppa över den. Så sätt igång – till exempel här.

4. De sneda magmusklerna De sneda magmusklerna är inte lika lätta att träna som de raka, vilket nog också är ett skäl till att många skippar att träna dem. Och det är synd eftersom de stärker din bål och bidrar till en snygg symmetri. Se här hur du bäst tränar de sneda magmusklerna.

© Colourbox

3. Bröstkorgen Bröstkorgen är både relativt lätt att få att växa, och så smittar träningen av sig både på armar, axlar och rygg. Dessutom finns det en lång rad övningar som du lätt kan utföra hemma – Se bara här.

© Colourbox

2. Biceps Biceps-muskeln är inte så lätt att träna som man skulle kunna tro, för du kan inte bara svinga hantlarna tills armarna lossnar. Hemligheten bakom ett par solida överarmar är nämligen att komplettera med basövningar som pull-ups, knäböj, bänkpress och triceps-övningar. Se här hur du ska göra.

© Colourbox

1. Magmusklerna Det finns en orsak till att några av de populäraste artiklarna på Aktiv Träning handlar om att träna magmusklerna. Förutom att en trimmad mage ser snyggt ut och förbättrar din hållning är det nämligen också den kroppsdel som kvinnor – enligt studien – helst vill lägga händerna på. Se här hur du får fram tvättbrädan.

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Var föredrar du att träna?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här: