Jag vill komma igång och träna

Gör så härVälj en träningsform som du tycker är rolig. Det låter kanske banalt, men många väljer den träning som är bekvämast eller som de har hört förbränner mest kalorier. Glädjen över att träna är det enda som i längden kommer att få dig att fortsätta med din nya, aktiva livsstil.

Gör så här Välj en träningsform som du tycker är rolig. Det låter kanske banalt, men många väljer den träning som är bekvämast eller som de har hört förbränner mest kalorier. Glädjen över att träna är det enda som i längden kommer att få dig att fortsätta med din nya, aktiva livsstil.

Inled träningsperioden lugnt och metodiskt så att du redan under de första veckorna känner att ”Det var ju inte så jobbigt” eller ännu hellre ”Det här var ju riktigt roligt”. Tillåt dig själv att vara kvar ett tag på den nivån innan du trappar upp träningsintensiteten ytterligare. Det gör att du undviker att bli skadad och uttråkad för att du tränar för hårt i början.

Ta gärna hjälp av en erfaren motionär eller ladda ner ett nybörjarprogram från vår webbsida.

Tips Avslöja ditt nyårslöfte för dina vänner och kollegor, och be dem fråga med jämna mellanrum hur det går med din träning. Det motiverar dig att fortsätta.

Ge träningen en boost!

Just nu kan du få de suveräna bluetooth-hörlurarna Sudio TRE Sport för ett lika suveränt pris tillsammans med Aktiv Träning. Sudio TRE Sport är tillverkade i en exklusiv skandinavisk design. Förutom att ljudet är utmärkt och passformen är perfekt, så är batteritiden hela 9 timmar vid användning, 10 dygn i standby-läge och räckvidden är hela 15 meter. Hörlurarna är dessutom svett- och vattenavvisande, de har röststyrning och musiken kan styras och mobilsamtal kan besvaras utan att du behöver ta upp mobilen ur fickan.

Få Sudio TRE Sport tillsammans med 4 nummer av Aktiv Träning för BARA 179:50 kr (+ 39:50 kr i porto). Du sparar hela 915 kr. Men vänta inte för länge – vi har bara ett begränsat antal. Läs mer om det fantastiska erbjudandet här.

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Vad är ditt mål under det kommande året?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här:

Rekommenderas till dig