© Colourbox

Du har inte tid, eller är för trött, för att träna

KonsekvensDen som inte avsätter tid för att träna måste förr eller senare avsätta tid för sjukdom. Det påståendet är sant i det att brist på motion bland annat leder till övervikt, som i sin tur påverkar utvecklingen av exempelvis hjärt-kärlsjukdomar och ett högt blodtryck. LösningFasta träningstider hjälper dig att träna och hålla vikten. Ta reda på vilken träningsform som passar dig och hur du ska utföra den på bästa sätt. Motivationen ökar när man vet vad man ska göra. Du hittar en rad olika träningsprogram på aktivtraning.se.

22 september 2011

Konsekvens Den som inte avsätter tid för att träna måste förr eller senare avsätta tid för sjukdom. Det påståendet är sant i det att brist på motion bland annat leder till övervikt, som i sin tur påverkar utvecklingen av exempelvis hjärt-kärlsjukdomar och ett högt blodtryck.

Lösning Fasta träningstider hjälper dig att träna och hålla vikten. Ta reda på vilken träningsform som passar dig och hur du ska utföra den på bästa sätt. Motivationen ökar när man vet vad man ska göra. Du hittar en rad olika träningsprogram på aktivtraning.se.

Bonustips Anlita en personlig tränare som kan kickstarta din motion. Det kostar pengar, men som en inledande åtgärd är det en bra investering i dig själv.

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Hur ofta springer du UTAN gps-klocka?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här: