Produktinfo: Golvpump med manometer. Passar till både presta- och schraderventil.

Snygg retropump

Snygg design och exklusivt material. Det här är en pump som man gärna vill skryta med.

2 oktober 2013

## Lezyne Classic Floor Drive | |

Slutsats: Snygg design och exklusivt material. Det här är en pump som man gärna vill visa upp. Funktionen är också mycket bra.

Pris: 599 kr

www.lezyne.com

Det är något utpräglat retro över Lezynes golvpump. Både när det gäller utseendet och de gedigna detaljerna som trähandtaget, den präglade loggan på fotdelen, det frästa pumphuvudet och den stora inbyggda manometern.

Pumpen har en skön tyngd och besitter den något odefinierbara kvalitet som inte riktigt kan beskrivas som funktion, ergonomi eller liknande.

Hur som helst gör pumpen det den ska och det krävs 35 pumpningar för att fylla en racerslang till 7 bar. Själva pumpandet går utan några som helst problem. Pumpen står stadigt på marken och pumpdelen glider sakta och jämnt upp och ned.

Manometern är stor och lätt att avläsa, medan den långa gummislangen är flexibel och mycket lätt att använda. Pumphuvudet fungerar både till racerventiler och schraderventiler.

Ventilhuvudet är lite ovanligt och kan vara lite svårt att få att sitta perfekt. Däremot är det inte speciellt stort, vilket kan vara bra om man ska pumpa ungarnas cyklar eller andra hjul som är små.

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Vad gillar du att lyssna på när du tränar?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här: