Produktinfo Cykelpump av CNC-fräst aluminium utvecklad för landsvägsdäck. Monteringsbeslag medföljer. Finns i small (76 g) och medium (89 g).

Snygg lyxpump

Lezynes funktionella aluminiumpump är både effektiv och snyggt designad.

Lezyne Road Drive | |

Funktion: Helt perfekt. Det finns absolut inget att anmärka på.

Kvalitet: Den håller måttet med råge och kvaliteten är riktigt lyxig.

Prisvärd: Det finns billigare modeller. Men inte lika bra som den här!

Slutsats: Det tar ett tag att montera på den, men sedan är det bara att pumpa. Road Drive är ett funktionellt tillbehör av högsta kvalitet, som håller i alla väder. Dessutom håller den snygga aluminiumpumpen i längden.

Pris: 440 kr.

www.cyclecomponents.com

Amerikanska Lezyne (uttalas som ”design” – men med L) har gjort det till sitt varumärke att tillverka cykeltillbehör med utmärkt funktionalitet och hög coolhetsfaktor. Den superslanka lättviktspumpen Road Drive är inget undantag.

Den kraftiga handpumpen är designad för landsvägsdäck –.och passar därför också bara till racerventiler (Presta). I gengäld kan den pumpa upp cykeldäcken ända till 11 bar (160 psi). Och det går både smidigt och snabbt. Det finns alltså ingen anledning att trampa vidare med halvtomma däck eller att pumpa all kraft ur kroppen.

Det är också bra att man slipper hålla på och justera och vrida på pumpen och slangventilen tack vare den speciella Lezyne-lösningen, där en kort gummislang med en precisionsfräst nippel gängas fast på ventilen. Snabbkopplingen gör att pumpen får ett perfekt grepp om ventilen, och man riskerar inte att bryta av ventilspetsen.

Däremot upptäckte vi att kopplingssystemet inte fungerar på ventilförlängare.

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Vad gillar du att lyssna på när du tränar?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här: