Produktinfo Axelväska för cyklister; bl.a. med stoppad axelrem, justerbart höftbälte och extern laptopficka. Finns i grått, svart och rött.

Robust cykelväska

Peak har fått med många bra detaljer, men på cykeln är Messengerbag inte perfekt.

Peak Performance R&D Messengerbag | |

Funktion: Namnet signalerar cykling, men väskan är inte perfekt på cykeln.

Kvalitet: Solida och genomarbetade material över hela linjen.

Prisvärd: Peak är aldrig billiga och det gäller även den här väskan.

Slutsats: Jämfört med en klassisk messengerbag från t.ex. Crumpler, så kan Peaks väska inte riktigt mäta sig när det gäller cykelkomforten. Men fackindelningen och alla smarta detaljer gör att den fungerar bra som axelväska.

Pris: 1000 kr.

www.peakperformance.se

Vi kastade oss med förväntansfulla blickar över den nya axelväskan som ingår i Peak Performances nya serie med väskor för aktiva människor. Som namnet antyder är det en väska av så kallad messengerbagtyp, som ursprungligen utvecklades för cykelbud, och som allt eftersom har blivit populär att bära bland vanliga cyklister.

Dessvärre har R&D Messengerbag en del brister. För även om väskan har en bra fackindelning, massor av praktiska fickor, en utmärkt och väl skyddad laptopficka samt är gjord av slitstarka material, så är inte axelremmen optimalt konstruerad för att väskan ska sitta på plats när man cyklar.

Axelremmen är krånglig att anpassa på längden till kroppsställningen på cykeln, och lösningen med ett klassiskt, tunt höftbälte ger inte tillräckligt bra stadga. Det gör att man måste rätta till väskan med jämna mellanrum. Yttermaterialet som består av gummi och kraftig nylon gör att väskan är slitstark och tål tuffa tag. Att man kan komma åt laptopfickan från utsidan är också bra.

Erbjudande till dig: Suverän träningströja från Craft

Mjuk, lätt och elastisk. Craft har tagit fram en supersnygg träningströja som sitter tajt på kroppen och följer alla dina rörelser. Och den kan bli din för BARA 99,50 kr. Tröjan finns både för män och kvinnor och kan användas till i stort sett allt – från en promenad i skogen till träning på gymmet eller en löprunda. Under kyliga dagar passar den perfekt som värmande mellanlager under en jacka, medan den under lite mildare dagar fungerar bra som yttersta lager. Tröjan är designad med ett hål vid handleden som du kan sticka tummen igenom. På så sätt kan du dra ned ärmen över handryggen och hålla händerna varma när det är kallt. Just nu kan du få tröjan tillsammans med 3 nummer av Aktiv Träning för BARA 99,50 kr. (+ 49:50 kr i porto. Totalt 149 kr). Läs mycket mer om det fantastiska erbjudandet här.

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Tränar du mindre på vintern?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här:

Rekommenderas till dig