Produktinfo Cykellampa med mikrodioder . Uppladdningsbara batterier. Fästs på flaskhållaren. Finns även med usb-laddare.

Raceled - Världens lättaste cykellampa

Världens lättaste cykellampa är designad för seriösa cyklister. Den väger bara 22 gram!

11 januari 2013

## Raceled cykellampa | |

Funktion: Mycket lätt och väldesignad. Flaskhållare behövs på cykeln.

Handhavande: Lite krånglig att montera. Annars är den enkel att använda.

God til prisen: En produkt för riktiga entusiaster, vilket också priset visar.

Konklusion: Raceled är en produkt för cykelentusiaster som kan tänka sig att betala lite mer för att få en unik lättviktsprodukt. Som cykellampa fungerar den utmärkt när den väl sitter på plats. Men som sagt: priset är högt!

Pris: 649 kr.

Raceled cykellampa

22 gram extra vikt är inte mycket att orda om för att man ska synas i trafiken när racercykeln ska luftas efter mörkrets inbrott.

Den nyutvecklade mikrolampan Raceled skiljer sig från andra cykellampor på flera punkter. Enheten monteras t.ex. på flaskhållaren på cykeln med hjälp av ett beslag som fästs bakom hållaren. Längst ned finns ett hårt skal som skydd för två små uppladdningsbara batterier (upp till fem timmars batteritid). Under batteripacket sitter två kablar som går till ett par dioder. De monteras via dubbelhäftande tejp på var sin sida om flaskhållaren.

Det låter kanske lite krångligt, men det tog inte många minuter att få fast den. Det är dock viktigt att se till att lampenheten sitter rakt så att man syns bra. Ljusbilden är överraskande bra och man syns tydligt också från sidan (ja, man syns faktiskt från alla håll).

När man cyklar så lyser lampan också upp en bra bit av vägen längre fram. Raceled passar bäst för seriösa cyklister som inte är priskänsliga.

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Vad gillar du att lyssna på när du tränar?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här: