Produktinfo Cykelryggsäck med bröst- och höftbälte och flera fack och fickor. Finns i två färger. Vikt: 1 150 gram.

Praktisk ryggsäck

Deuter Trans Alpine är kvalitet av allra högsta klass. Vi kan inte tänka oss en bättre cykelryggsäck.

## Deuter Trans Alpine 25 L | |

Funktion: Det finns en rad funktionella detaljer – alla fungerar perfekt.

Passform: Justeringsmöjligheterna är många och bärsystemet är praktiskt.

Prisvärd: Absolut – i förhållande till funktionalitet och materialkvalitet.

Slutsats: En rätt igenom helgjuten produkt med en perfekt blandning av bra materialkvalitet och många smarta detaljer. Ryggsäcken är slitstark och kan användas till såväl multisporttävlingar som korta cykelturer.

Pris:959 kr.

www.deuter.com

Deuter Trans Alpine

Tyska Deuter har tillverkat friluftsutrustning i mer än 100 år, och med cykelryggsäcken Trans Alpine verkar det som om de har samlat all kunskap och erfarenhet i en produkt – med ett lyckat resultat.

Trans Alpine är nämligen en ryggsäck försedd med en rad funktionella detaljer. T.ex. så finns en urtagbar skumkudde i ryggen som kan användas som sittunderlag samt ett praktiskt regnöverdrag i botten.

Deuter Trans Alpine har dessutom hela 16 olika fack. Det kan verka förvirrande, men varje fack fyller en funktion – ett fack är till för nycklar, ett är till för kartor, ett har plats för en vattenflaska osv.

Passformen är också perfekt. I ryggen finns formbara aluminiumskenor som anpassar sig efter ryggen, medan ett antal ventilationskanaler längs ryggen lyfter ryggsäcken så att svetten kan avdunsta.

Själva materialet håller högsta kvalitet. Efter två månaders användande i ur och skur så märks det knappt något slitage alls på ryggsäcken.

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Hur ofta springer du UTAN gps-klocka?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här: