Produktinfo Cykelryggsäck med bröst- och höftbälte och flera fack och fickor. Finns i två färger. Vikt: 1 150 gram.

Praktisk ryggsäck

Deuter Trans Alpine är kvalitet av allra högsta klass. Vi kan inte tänka oss en bättre cykelryggsäck.

## Deuter Trans Alpine 25 L | |

Funktion: Det finns en rad funktionella detaljer – alla fungerar perfekt.

Passform: Justeringsmöjligheterna är många och bärsystemet är praktiskt.

Prisvärd: Absolut – i förhållande till funktionalitet och materialkvalitet.

Slutsats: En rätt igenom helgjuten produkt med en perfekt blandning av bra materialkvalitet och många smarta detaljer. Ryggsäcken är slitstark och kan användas till såväl multisporttävlingar som korta cykelturer.

Pris:959 kr.

www.deuter.com

Deuter Trans Alpine

Tyska Deuter har tillverkat friluftsutrustning i mer än 100 år, och med cykelryggsäcken Trans Alpine verkar det som om de har samlat all kunskap och erfarenhet i en produkt – med ett lyckat resultat.

Trans Alpine är nämligen en ryggsäck försedd med en rad funktionella detaljer. T.ex. så finns en urtagbar skumkudde i ryggen som kan användas som sittunderlag samt ett praktiskt regnöverdrag i botten.

Deuter Trans Alpine har dessutom hela 16 olika fack. Det kan verka förvirrande, men varje fack fyller en funktion – ett fack är till för nycklar, ett är till för kartor, ett har plats för en vattenflaska osv.

Passformen är också perfekt. I ryggen finns formbara aluminiumskenor som anpassar sig efter ryggen, medan ett antal ventilationskanaler längs ryggen lyfter ryggsäcken så att svetten kan avdunsta.

Själva materialet håller högsta kvalitet. Efter två månaders användande i ur och skur så märks det knappt något slitage alls på ryggsäcken.

Erbjudande till dig: Suverän träningströja från Craft

Mjuk, lätt och elastisk. Craft har tagit fram en supersnygg träningströja som sitter tajt på kroppen och följer alla dina rörelser. Och den kan bli din för BARA 99,50 kr. Tröjan finns både för män och kvinnor och kan användas till i stort sett allt – från en promenad i skogen till träning på gymmet eller en löprunda. Under kyliga dagar passar den perfekt som värmande mellanlager under en jacka, medan den under lite mildare dagar fungerar bra som yttersta lager. Tröjan är designad med ett hål vid handleden som du kan sticka tummen igenom. På så sätt kan du dra ned ärmen över handryggen och hålla händerna varma när det är kallt. Just nu kan du få tröjan tillsammans med 3 nummer av Aktiv Träning för BARA 99,50 kr. (+ 49:50 kr i porto. Totalt 149 kr). Läs mycket mer om det fantastiska erbjudandet här.

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Tränar du mindre på vintern?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här:

Rekommenderas till dig