Produktinfo Varm, isolerande lobstermodell med vindskyddande material för lite kallare förhållanden. Löstagbart ullfoder.

Perfekt och prisvärd

Hestras vintercykelhandske imponerar med sin funktionalitet och bekväma känsla.

Hestra Wool Terry Lobster | |

Passform: Handsken sitter åt bra mycket tack vare softshellmaterialet.

Kvalitet: Konstruktionen och materialet är helt perfekt.

Prisvärd: Utmärkt funktionalitet och komfort för 539 kr. Det är helt okej.

Konklusion: Kun yderst sjældent støder vi på et så klokkeklart 6-stjernet hit som med Hestra Wool Terry Lobster her. Komfort, funktionalitet og kvalitet går i den grad op i en højere enhed – og så til en ok pris. Det er ‘thumps up’ hele vejen hjem!

Pris: 539 kr.

www.hestra.se

Vill man cykelträna även i vinterkylan är det inte alltid som det räcker med ett par fingervantar för att hålla värmen. Tumvantar är inte heller någon bra lösning eftersom det blir svårt att växla och bromsa med fingrarna ihop. Det perfekta alternativet är därför en så kallad lobsterhandske, där fingrarna hålls ihop parvis.

På så sätt kan de både värma varann och ge en bättre kontroll på diverse handtag, samtidigt som det är lättare att hålla i styret. Och en bättre lobsterhandske än Hestras nya Wool Terry har vi aldrig testat förut.

Komforten är helt enkelt imponerande: ett tjockt, men ändå mjukt och flexibelt yttermaterial ger en optimal rörelsefrihet och passform, samtidigt som handsken skyddar effektivt mot vind och nederbörd. Det bästa med handsken är dock den mjuka och sköna innerhandsken av ullfrotté som både är imponerande varm och som kan tas ut och stoppas in igen när man har torkat och luftat den.

Dessutom har handskmakarna tänkt på en rad små, men oumbärliga, detaljer som t.ex. åtsittande handledsmuddar, gelékuddar och torka-näsan-zoner.

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Vad gillar du att lyssna på när du tränar?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här: