Produktinfo Levereras med två par glas – ett för solsken och ett för mulet väder – samt ett funktionellt och praktiskt svettband som kan klickas av och på bågen. (Basmodellen med ett par glas och utan svettband kostar ca 1 600 kr).

Optimal justering, utmärkt komfort

Halfrim Pro är en vidareutveckling av Adidas klassiska storsäljare Evil Eye. Modellen är främst tänkt att användas till alla former av cykling. Resultatet är en kompakt båge som i likhet med andra Adidasmodeller har flera inställningsmöjligheter av skalmarna och näspartiet – samt funktionella och ljusstabila glas som är lätta att byta.

Adidas Evil Eye Halfrim Pro | |

Upplevelse: Glasögonen har både en perfekt bredd och höjd, och ett glas som är ovalt utformat. Det ger ett mycket bra synfält utan att solljuset kan smita in under eller över linsen. Skalmarna är långa och omsluter ansiktet perfekt.

Passform: Näspartiet kan ställas in på två olika sätt och skalmarna kan vinklas på tre olika sätt. Inställningarna är lätta att utföra och de fungerar riktigt bra. Näspartiet är den bästa detaljen.

Glasbyte: Glaset är designat för att det ska vara så enkelt som möjligt att byta. Bytet görs också utan att man behöver vidröra glaset. Man fäller bara ihop bågen och för tillbaka de två sidostyckena och så har glaset lossnat. Det fungerar perfekt, men kvaliteten verkar en aning skör.

Slutsats: Dyr! Men Adidas vinner tack vare alla inställningsmöjligheter, svettstopparen och glaset som är perfekt utformat och därför ger bäst solskydd.

Pris: 2100 kr.

www.adidas.com/eyewear

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Vad gillar du att lyssna på när du tränar?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här: