Produktinfo: Racerpump med integrerad slang till racercykeloch bilventil. Medföljande hållare till cykeln. Finns i svart, vit och kolfiber. Vikt: 104 gram.

Minipump med låg vikt och högt tryck

Minicykelpumpar med integrerade slangar är praktiska. De tar inte mer plats än vanliga pumpar, men de skonar ventilen och gör arbetet mycket lättare när däcken ska pumpas.

## Lezyne Road Drive | |

Slutsats: Kvaliteten är utmärkt och pumpen ger snabbt och effektivt högre tryck i däcket. Man får dock ta i ordentligt för att däcktrycket ska bli riktigt högt.

Pris: 449 kr

www.lezyne.com

Material och utförande osar kvalitet vilket lovar gott för pumpegenskaperna. Ett av de viktigaste kriterierna för förmågan att pumpa in luft i däcken på en racercykel är en gedigen konstruktion som tål att användas.

Det positiva förstahandsintrycket bekräftas när man börjar att använda pumpen. Det är lätt att lossa den integrerade slangen och fästa den på sin plats. Monteringen på slangens ventil går lika lätt, med ett undantag.

Om man använder en ventilförlängare utan gängad ände, så är det omöjligt att fästa den. Kolla det innan du står med punktering och en värdelös pump.

Det går också smidigt att pumpa däcken, för trots sin litenhet ger pumpen med 100 snabba pumpslag dryga 5 bar i racer- däcken. För att komma upp i ett tryck på 8,3 bar, som pumpen ska kunna ge, får man dock slita ordentligt.

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Tänker du på att konsumera hållbart när du köper träningskläder och prylar?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här: