Produktinfo Gps, karta, puls, kadens, personligt utformad skärm, tryckkänslig färgskärm.

Perfekt cykeldator

Garmin satte en ny standard för vad en cykeldator kan (och får kosta) med sin Edge 810. Pekskärm och alla funktioner man kan tänka sig, ger den en välförtjänt plats bland årets prylar.

## Garmin Edge 810 | |

Slutsats: Kungen bland cykeldatorerna har en rad användbara funktioner! Men den har också en prislapp värdig en kung.

Pris: 5495 kr.

www.garmin.com

Föregångaren Garmin Edge 800 var kungen bland cykeldatorerna, och efterföljaren Edge 810 ärver titeln. Den medelstora datorn har fått ett nytt och praktiskt interface. Datorn har en stor, tydlig och tryckkänslig färgskärm, och det är lätt att skrolla mellan sidorna. För övrigt kan skärmen ställas in exakt som man vill ha den. Det är genialt enkelt och starkt vanebildande. Datorn kan också visa vägen, precis som en gps-navigator i bilen, och den använder sig av samma kartsystem. Med kartfunktionen blir dock prislappen högre.

Edge 810 har massor av funktioner och vi saknade inte någon. Den hittar satelliterna snabbt och reagerar direkt på all input.

Två olika fästen medföljer varav det ena kan monteras en bit framför styret. Det är sådana små detaljer, plus den mycket välfungerande webbsidan, Garmin Connect, som gör Edge 810 till den bästa gps-datorn! Dessutom kan den anslutas till mobilen och man kan föra över data online så att vänner kan följa med på t.ex. Facebook eller Twitter när man tränar.

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Hur ofta springer du UTAN gps-klocka?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här: