Produktinfo Standardfunktioner, t.ex. fart och distans, höjdmätning, temperatur, kan kompletteras med puls- och kadensmätare m.m.

O-Synce Macro X Free

Mycket användbar och funktionell dator som går att komplettera med flera tillbehör.

## O-Synce Macro X Free | |

Funktion och kvalitet Macro X Free är en dator som skiljer sig från mängden på en rad punkter. Skärmen visar till exempel en hel del information, men är ändå lätt att avläsa. Hållaren till datorn är lite speciell – den sticker ut en bra bit utanför styret. Det är en detalj som visade sig fungera riktigt bra i praktiken. En nackdel är att det kan vara svårt att sätta fast och ta loss datorn.

Den trådlösa sändaren är lätt att montera och den använder sig av ANT+-teknologi, vilket innebär att den inte störs av andra signaler. Datorn kan kompletteras med en rad olika tillbehör.

Handhavandet av Macro X Free är mycket enkelt eftersom man bara trycker på knappen som sitter på hållaren. Genom att trycka på knappen så växlar man mellan funktioner och visningar på skärmen som trots sina små siffror är lätt att avläsa när man cyklar. En annan bra detalj är att det går att se höjden över havet och att det finns möjlighet att komplettera med både kadens- och pulsmätare. En smart och funktionell cykeldator som man kan växa med!

Slutsats: Mycket användbar och funktionell dator som går att komplettera med flera tillbehör.

Pris: 799 kr.

www.o-synce.com

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Vad gillar du att lyssna på när du tränar?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här: