Produktinfo Cykeljacka med avtagbara ärmar. Windstopper Soft Shell. Finns i röd, vit eller svart.

Värmer på cykelturen

Gores innovativa två-i-ett-cykeljacka och väst är en lyckad kombinationslösning på hög nivå.

Gore Alp-X SO Jacket | |

Funktion: Helt klart en av de bästa kombinationslösningar vi har testat.

Kvalitet: Som alltid när det gäller Gore så är materialet av högsta kvalitet.

Prisvärd: Ja, eftersom jackan både kan användas som väst och jacka.

Slutsats: Bra passform, skönt och innovativt foder i nacken och vid handlederna, samt en snygg design. Ett utmärkt val både till vinterturen som jacka, och till höst- och vårsäsongen som väst. Många bra detaljer, men ärmarna är svåra att ta loss och sätta dit.

Pris: 2200 kr.

www.gorebikewear.com

Ta loss ärmarna och du har en väst, sätt dit ärmarna igen och du har en jacka. Gores Alp-X SO är en hybridlösning, och det rättfärdigar det höga priset. Inte minst med tanke på att plagget fungerar utmärkt både som väst och som jacka. Jackan är av ett s.k. softshellmaterial med ett windstoppermembran, som skyddar effektivt mot vinden, och som håller kroppen torr även i kraftigt regn. Men trots det effektiva vind- och regnskyddet så kändes inte jackan för varm vid något tillfälle.

Gore ska ha en stor eloge för sin innovativa krage, som sitter perfekt både runt halsen och nacken. Kragen förhindrar effektivt lylig luft från att strömma nedför ryggen. Enda nackdelen är att ärmarna är besvärliga att ta loss och sätta dit, eftersom resp. ärm sitter fast med två blixtlås.

Erbjudande till dig: Suverän träningströja från Craft

Mjuk, lätt och elastisk. Craft har tagit fram en supersnygg träningströja som sitter tajt på kroppen och följer alla dina rörelser. Och den kan bli din för BARA 99,50 kr. Tröjan finns både för män och kvinnor och kan användas till i stort sett allt – från en promenad i skogen till träning på gymmet eller en löprunda. Under kyliga dagar passar den perfekt som värmande mellanlager under en jacka, medan den under lite mildare dagar fungerar bra som yttersta lager. Tröjan är designad med ett hål vid handleden som du kan sticka tummen igenom. På så sätt kan du dra ned ärmen över handryggen och hålla händerna varma när det är kallt. Just nu kan du få tröjan tillsammans med 3 nummer av Aktiv Träning för BARA 99,50 kr. (+ 49:50 kr i porto. Totalt 149 kr). Läs mycket mer om det fantastiska erbjudandet här.

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Tränar du mindre på vintern?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här:

Rekommenderas till dig