Produktinfo Åtsittande jacka med vindtätt material framtill och töjbar softshell i ryggen. Rymlig ryggficka. Lång och skyddad dragkedja. Reflekterande loggor. Stl S–XXL.

Välsittande på cykeln

Vi blev helt enkelt imponerade av hur genomtänkt jackan är.

TNF Puddle Jacket | |

Slutsats: Vi blev helt enkelt imponerade av hur genomtänkt jackan är. Matrerialet är tillräckligt tätt för att hålla både kraftiga vindar och lättare regn stången. Samtidigt är ventilationen utmärkt, vilket gör att jackan passar perfekt att cykla i.

Pris: 1195 kr.

www.thenorthface.com

Så länge det inte ösregnar kan en vindtät och luftig jacka komma till användning. Det gäller t.ex. för Puddle Jacket som vi testat under många tuffa cykelpass.

Sällan har vi upplevt cykelturerna så bekväma som när vi burit den här jackan. Det beror i hög grad på det förlängda ryggpartiet som skyddar ländryggen perfekt. Den fodrade kragen omsluter halsen bra och ärmlängden, samt de åtsittande ärmsluten, är perfekta. Det finns tom. plats för en rymlig ficka i ryggen.

Ventilationen i det mjuka softshellmaterialet är utmärkt, och det gör att svettransporten blir optimal även under intensiva träningspass.

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Vilket väder ogillar du mest att träna i?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här: