Läs också

Låt det regna

Produktinfo Vattentät, luftig mtb-jacka av Hyvent-material. Stor blixtlåsryggficka, reflexer och fodrad krage. Stl S–XL.

Utmärkt regnjacka

Bra material och smarta detaljer ligger bakom denna genomtänkta MTB-jacka

## The North Face Muddy Tracks Jacket | |

Funktion: Jackan sitter bra, den är 100 procent vattentät och känns luftig.

Kvalitet: Gedigen kvalitet och många smarta detaljer.

Prisvärd: Vi har testat mycket dyrare jackor som inte fungerat lika bra.

Konklusion: Nu är det högsäsong för en jacka som The North Face Muddy Tracks Jacket. Den fungerar dock lika bra att använda under resten av året. Jackan sitter perfekt och är funktionell att använda när man tränar. Dessutom finns det flera bra detaljer, t.ex. kragen och fickorna.

Pris: 1699 kr.

www.thenorthface.com

The North Face Muddy Tracks Jacket

Man behöver inte ha på sig Muddy Tracks särskilt länge, förrän man märker att det är en funktionell mountainbikejacka som håller måttet även när det är blött och slaskigt i de uppkörda mtb-spåren.

The North Face har använt sitt väl beprövade och vattentäta material Hyvent, vilket utmärker sig med en suveränt bra ventilation. Dock är det 100 procent vattentätt och därmed finns det också en begränsning för hur tuffa aktiviteter man kan ägna sig åt utan att man blir fuktig inifrån. Nivån är dock acceptabel.

När det gäller detaljerna så är de genomgående positiva: vi uppskattade särskilt att kragen är hög i nacken och att den sitter åt lagom mycket samt har ett mjukt foder. Och bröstfickan håller prylar som mobil m.m. på plats effektivt, ryggfickan är lagom stor och ärmarna har en riktigt generös längd. TNF får definitivt ”tummen upp”.

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

När på dygnet föredrar du att träna?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här: