Produktinfo Cykelväst tillverkad av lättviktsmaterial. Platta sömmar, resår i ärmsluten och i livet. 58 gram.

Suverän cykelväst

Scotts väst är minimalism i sin renaste form.

Scott Premium Windbreaker Vest | |

Slutsats: Detaljerna är få men genomtänkta och allt fungerar som det ska. Västen passar perfekt under sommarens långa cykelrundor eftersom den ger ett optimal vindskydd och även skyddar mot kraftiga regnskurar.

Pris: 800 kr.

www.scott-sports.com

Scott Premium Windbreaker Vest

Scotts vindväst bjuder på flera positiva överraskningar. Den första märks direkt när man väger den i handen. Västen är nämligen onaturligt lätt. Dessutom är det supertunna materialet mycket skönt, och trots den minimalistiska profilen är västen överraskande funktionell. Den sitter perfekt på kroppen, och resåren i livet och ärmsluten gör att den sluter tätt. Dragkedjan är isolerad med ett extra vindskydd och avslutas uppe i en liten flik i den mjuka kragen så att den inte ska irritera mot halsen. Västen är inte den allra luftigaste – däremot överraskar vattentätheten som står emot mer än ett lätt duggregn. Det relativt höga priset drar dock ned betyget!

Erbjudande till dig: Suverän träningströja från Craft

Mjuk, lätt och elastisk. Craft har tagit fram en supersnygg träningströja som sitter tajt på kroppen och följer alla dina rörelser. Och den kan bli din för BARA 99,50 kr. Tröjan finns både för män och kvinnor och kan användas till i stort sett allt – från en promenad i skogen till träning på gymmet eller en löprunda. Under kyliga dagar passar den perfekt som värmande mellanlager under en jacka, medan den under lite mildare dagar fungerar bra som yttersta lager. Tröjan är designad med ett hål vid handleden som du kan sticka tummen igenom. På så sätt kan du dra ned ärmen över handryggen och hålla händerna varma när det är kallt. Just nu kan du få tröjan tillsammans med 3 nummer av Aktiv Träning för BARA 99,50 kr. (+ 49:50 kr i porto. Totalt 149 kr). Läs mycket mer om det fantastiska erbjudandet här.

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Tränar du mindre på vintern?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här:

Rekommenderas till dig