Produktinfo Packbar lättviktscykeljacka med extern packpåse. Vind- och vattentät. Reflexer. S–XL.

Perfekt i vårvädret

Ett utmärkt val om man vill ha en vädertålig överdragsjacka till cykling – året runt.

Endura Helium Jacket | |

Slutsats: Komfort en är hög och funktionaliteten oklanderlig – så länge man inte svettas kopiöst. Jackan är vattentät, vilket går ut över ventilationen. Den är inte heller speciellt tunn.

Pris: 1 200 kr.

www.endura.com

Det bästa med Enduras överdragsjacka för cyklister är det utmärkta snittet. Man känner sig ordentligt påklädd när man sitter framåtböjd i den klassiska cykelställningen: ryggen är så pass lång att den räcker ända ner på ländryggen, framsidan är inte för pösig, ärmarna är lagom långa och dragkedjan är asymmetrisk, vilket gör att den slutar snett till vänster under hakan.

Kragen är extra hög och något alldeles extra. Den har nämligen ett mjukt och elastiskt parti som känns mycket bekvämt mot halsen och hakan. Den skyddar också bra mot fartvind och drag. Samma lösning finns vid handlederna.

Materialet står emot vind och regn – och så får jackan plats i en packpåse.

Erbjudande till dig: Suverän träningströja från Craft

Mjuk, lätt och elastisk. Craft har tagit fram en supersnygg träningströja som sitter tajt på kroppen och följer alla dina rörelser. Och den kan bli din för BARA 99,50 kr. Tröjan finns både för män och kvinnor och kan användas till i stort sett allt – från en promenad i skogen till träning på gymmet eller en löprunda. Under kyliga dagar passar den perfekt som värmande mellanlager under en jacka, medan den under lite mildare dagar fungerar bra som yttersta lager. Tröjan är designad med ett hål vid handleden som du kan sticka tummen igenom. På så sätt kan du dra ned ärmen över handryggen och hålla händerna varma när det är kallt. Just nu kan du få tröjan tillsammans med 3 nummer av Aktiv Träning för BARA 99,50 kr. (+ 49:50 kr i porto. Totalt 149 kr). Läs mycket mer om det fantastiska erbjudandet här.

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Tränar du mindre på vintern?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här:

Rekommenderas till dig