Produktinfo Vindtät, lätt, vattenavvisande och komprimerbar överdragsjacka. Ergonomiskt snitt, tajt passform och liten ryggficka. Stl XS–XL.

Smart cykeljacka

Mavic har med sin Helium Jacket lyckats kombinera design, material, kvalitet och funktion på bästa möjliga sätt.

Mavic Helium Jacket | |

Slutsats: Ultratunn, men ändå vattentät, vindtät och luftig. Det låter nästan för bra för att vara sant, men franska Mavic har med sin Helium Jacket lyckats kombinera design, material, kvalitet och funktion på bästa möjliga sätt.

Pris: 899 kr.

www.mavic.com

Låt oss säga det direkt: Mavic Helium Jacket är antagligen den bästa regn-/vindjacka du kan utrusta dig med under vårens cykelturer. Inte nog med att den håller vad den lovar i förhållande till sin funktionalitet – den sitter också perfekt på kroppen.

I ärmarna finns ett skönt lycramaterial och den sneda dragkedjan är placerad tillräckligt långt på sidan för att inte struphuvudet ska irriteras. Dessutom är det förlängda ryggpartiet perfekt utformat.

Ventilationsmöjligheterna i ärmhålor och längs underarmarna, samt i den smarta dragkedjan, gör att jackan blir ännu luftigare.

Frontventilation

En asymmetrisk dobbeltlynlås med åndbart meshnet imellem sikrer mulighed for at lyne helt op og få luft ind, uden at jakken flagrer.

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Hur ofta springer du UTAN gps-klocka?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här: