Produktinfo Luftig och lätt cykeltröja med kroppsnära snitt. Nätvävspaneler, tre ryggfickor, blixtlåsficka bak och gummikant. Stl S–XXL.

Lyxig tröja för entusiaster

Under sommarens varmaste träningspass kommer tröjan bäst till sin rätt. Den är lite dyr, men materialet är också av bästa kvalitet.

Gore Bikewear xenon S Jersey | |

Slutsats: Under sommarens varmaste träningspass kommer tröjan bäst till sin rätt. Den är lite dyr, men materialet är också av bästa kvalitet. För seriösa landsvägscyklister är Xenon ett utmärkt val som skiljer sig en hel del från genomsnittströjan.

Pris: 1300 kr.

www.gorebikewear.com

Som ett lager med kroppsfärg smiter cykeltröjan Xenon åt runt överkroppen, samtidigt som ett antal nätvävspaneler i ryggen och ärmhålorna gör att svetten kan transporteras bort utan problem. Det råder ingen tvekan om att tröjan är designad för seriösa cyklister.

Frampartiet är vindavvisande och skyddar effektivt mot den kyliga fartvinden liksom dragkedjan är väl skyddad.

Det är bara några exempel på vad Gores formgivare har lyckats med då de tagit fram en perfekt cykeltröja. Flera bra detaljer är t.ex. att dragkedjan är utformad så att den inte ska irritera mot magen, och en av ryggfickorna som har försetts med en liten blixtlåsficka utanpå.

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

När på dygnet föredrar du att träna?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här: