Produktinfo: Lätta cykelshorts med hängslen och 4-vägsstretch. Tillverkad av bl.a. kolfiber. Finns i stl XS–XXL.

Suveräna cykelbyxor

Det blir inte bättre än så här. Crafts funktionella cykelbyxa har utmärkt passform och bra material.

## Craft Elite Attack Bib Shorts | |

Passform: Suverän passform. Sitter som ett mjukt extra lager med hud.

Kvalitet: Avancerat och funktionellt material av hög kvalitet.

Prisvärd: Priset är högt. Men man får också full valuta för pengarna.

Slutsats: Utmärkta cykelshorts för kräsna cyklister. Det lätta och svettransporterande materialet gör att de är perfekta att träna i under varma sommardagar. Vi hittar helt enkelt inget att anmärka på varken när det gäller material, passform eller sittkudde.

Pris: 2.000 kr.

www.craft.se

Craft Elite Attack Bib Shorts

Craft är kända för sina gedigna och prisvärda träningskläder. Med cykelbyxan Elite Attack Bib Short bevisar Craft emellertid att de också kan tillverka funktionella kläder för de lite mer penningstinna köparna. Shortsen är hur som helst några av de bästa cykelbyxor som våra testare någonsin har använt. Det märks direkt när man tar på sig byxorna att de är lite speciella. Tack vare en optimal blandning av olika material blir passformen perfekt. Byxorna är extremt smidiga, de anpassar sig efter kroppsformen och sitter som ett extra hudlager. Den sköna känslan förstärks av den smarta hängselkonstruktionen, som med sitt breda ryggparti gör att shortsen hålls uppe och att hängslena sitter skönt på ryggen och axlarna.

Materialet är avancerat och består av ultratunn och lätt kolfiber. Det fungerar perfekt. Vi upplever att shortsen har mycket bra ventilation och svettransport. Kudden är en av de bästa vi någonsin suttit på. Den är indelad i zoner med varierad tjocklek och mjukhet. Det gör att kudden är mycket flexibel och att de irritationer som kan uppstå efter några timmar i cykelsadeln förebyggs.

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Hur ofta springer du UTAN gps-klocka?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här: