Produktinfo 100 procent vattentät regn- och överdragsbyxa för cyklister. Blixtlås i ben, lårficka och förvaringspåse. Stl XS–3XL.

Regnbyxa med bra detaljer

Föredrar man att cykla till och från jobbet är Subito Air en överdragsbyxa som kommer väl till pass när det regnar och är kallt.

AGU Subtito Air | |

Passform: Snittet är rymligt utan att byxorna känns fladdriga vid benen.

Kvalitet: Slitstarka material som tål tuffa väderförhållanden.

Prisvärd: Massor av funktionalitet och detaljer för 499 kr. Utmärkt!

Slutsats: Subito Air är perfekt om man vill ha med sig ett par byxor i väskan när man cyklar till jobbet. De tar lite plats, är lätta att ta på och skyddar effektivt mot vind och vatten samt värmer skönt. Alla detaljer visar vad de går för när man cyklar i regn. Prisvärd!

Pris: 499 kr.

www.agu.com

Nederbörd i form av regn, slask och snö gör att man får se över klädvalet lite noggrannare om man vill fortsätta cykla till och från jobbet. Lösningen är ett par välfungerande överdragsbyxor. Holländska Agu är kända för sitt breda utbud av funktionella regnkläder för cyklister. Byxan Subito Air är ett bra exempel på det.

Vi gav oss ut i ösregn, snöstorm och tung, blöt tösnö utan att märka några svagheter med Subito Air-byxan. Vattentätheten är helt enkelt perfekt, också efter en längre tid på sadeln. När det gäller byxans ventilation så får den godkänt, även om materialet inte är det allra tunnaste.

En bra detalj är en inbyggd lätt innerbyxa av ett tunt nätmaterial. Denna nätväv bidrar starkt till ett bra innerklimat, där överskottsvärme och fukt inifrån kan transporteras bort. Det är dock inte någon byxa man ska satsa på till tuffa intervaller på racercykeln. Byxorna är varken tänkta att användas till högintensiva cykelpass eller gjorda för det.

Rymligheten gör dock att det är lätt att dra på dem över t.ex. sina jeans. Det finns även andra bra detaljer som t.ex. ett extra långt blixtlås i bensluten och förstärkningar vid foten.

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Hur ofta springer du UTAN gps-klocka?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här: