Läs också

Bra kudde

Bra triatlontajts

Med Fusions triatlonshorts är man väl rustad både på cykeln och under löprundan.

31 augusti 2010

Fusion Power Short Tight | |

Passform: Den låga midjan gav delade meningar, men passformen är bra.

Kvalitet: Materialet och funktionen håller mycket hög nivå.

Prisvärd: Bra prisnivå med tanke på tajtsens breda användningsområde.

Slutsats: Vill du ha ett par tajts som både fungerar bra att cykla och att löpträna i så kan vi varmt rekommendera Fusions korta tajts. Power Short Tight sitter dessutom åt runt musklerna och ger lite extra stöd.

Pris: 799 kr.

www.fusion.se

Man behöver inte vara någon elittriatlet för att uppskatta Fusions korta triatlontajts. Den insydda lilla kudden i skrevet är överraskande effektiv och det är inga problem att sitta flera timmar på cykelsadeln. Som löpartajts betraktade är Power Short också sköna att springa i tack vare det mjuka materialet. Och efter en simtur torkar byxorna på nolltid – inklusive den tunna sittkudden.

Tajtsen är tillverkade av ett relativt kraftigt, nästan neoprenliknande material, som komprimerar låren effektivt och därmed minskar muskelvibrationerna. Effekten av detta är omdiskuterat i vetenskapliga kretsar men vi upplever att Fusions lösning fungerar.

Det är bara när det är riktigt varmt ute som det kraftiga materialet kommer till korta och tajtsen snabbt blir svettiga. Det finns heller inga fickor på byxorna.

Det är inget man saknar när man tävlar, men när man tränar vill man gärna ha någonstans att förvara nycklarna. Det låga snittet i midjan tar ett tag att vänja sig vid, men rent allmänt är passformen perfekt.

PRODUKTINFO:

Korta triatlontajts av åtsittande lycra. Tunt frottéinlägg i skrevet. Kombinerad snörning och resår i livet.

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Hur ofta springer du UTAN gps-klocka?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här: