Produktinfo Cykelshorts av ett töjbart material. Ventilerande material vid bensluten och i hängslena.

Bra kudde

En mycket bra och diskret kudde är mest utmärkande för Newlines cykelbyxor.

## Newline Laser Bib | |

Slutsats: Känns som ett par betydligt dyrare shorts från någon mer känd cykelklädestillverkare. Ett bra köp – om man har en nätundertröja under.

Pris: 1000 kr.

www.newline.com

Newline Laser Bib

En mycket bra och diskret kudde är mest utmärkande för Newlines cykelbyxor. Kudden skyddar effektivt mot stötar och skav och den märks knappast alls när man sitter på sadeln, eller när man reser sig upp och går omkring med shortsen på. Newline ska även ha beröm för finishen. Shortsen är av riktigt bra kvalitet och materialet är mjukt och skönt.

Byxan har dock en svaghet: hängslena. De är gjorda av ett material som i och för sig är tillräckligt mjukt, men som tyvärr är försett med små hål. Hålen är till för att öka luftflödet, men de små hålen – speciellt de som sitter ute på kanten av hängslena – gör att det kliar när man har på sig shortsen direkt på bar hud.

De flesta kör med en lätt nätundertröja eller liknande under, och om man gör det så märker man inget av hängslena. Det är bara om man har bar hud direkt under cykelbyxorna som det blir problem.

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Hur ofta springer du UTAN gps-klocka?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här: