Vikbar cykelhjälm
© headkayse.com

Cool pryl: vikbar cykelhjälm som du kan ha med dig i väskan

Nu finns det INGA ursäkter för att cykla utan cykelhjälm! Headkayse har nämligen släppt en ny cykelhjälm på marknaden som kan vikas ihop och stoppas i väskan. Läs mer här.

14 juni 2017 av Redaktionen

Vikbar cykelhjälm

Headkayse One kan något som inga andra cykelhjälmar kan: den är så smidig att den kan klämmas ihop och stoppas ned i en väska. 

Dessutom tål det nyutvecklade ”mjuka” skalmaterialet upprepade stötar och slag utan att det spricker – något som annars är ett problem med van­liga ”hårda” cykelhjälmar av polystyren.

Headkayse-ma­terialet absorberar även lätta stötar bättre än vanliga hjälmar.

Headkayse finns i en storlek och kan vikas ihop så att den bara blir 5 cm bred.

Pris: cirka 1000 kr. 

Erbjudande till dig: Suverän träningströja från Craft

Mjuk, lätt och elastisk. Craft har tagit fram en supersnygg träningströja som sitter tajt på kroppen och följer alla dina rörelser. Och den kan bli din för BARA 99,50 kr. Tröjan finns både för män och kvinnor och kan användas till i stort sett allt – från en promenad i skogen till träning på gymmet eller en löprunda. Under kyliga dagar passar den perfekt som värmande mellanlager under en jacka, medan den under lite mildare dagar fungerar bra som yttersta lager. Tröjan är designad med ett hål vid handleden som du kan sticka tummen igenom. På så sätt kan du dra ned ärmen över handryggen och hålla händerna varma när det är kallt. Just nu kan du få tröjan tillsammans med 3 nummer av Aktiv Träning för BARA 99,50 kr. (+ 49:50 kr i porto. Totalt 149 kr). Läs mycket mer om det fantastiska erbjudandet här.

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Tränar du mindre på vintern?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här:

Rekommenderas till dig