Vinn ett par smarta trådlösa hörlurar

Helt trådlösa, brusreducering och extra bas. Sonys trådlösa hörlurar passar perfekt för sport och träning, och du kan vinna dem direkt här.

29 juni 2018 av Redaktionen

Nu behöver du inte oroa dig för att hörlurarna ska lossna när du tränar bara för att du trasslar in dig i sladdarna. Sonys coola hörlurar WFSP700N är nämligen helt trådlösa och när du väl har satt öronsnäckorna på plats kan du vara säker på att de kommer att sitta kvar. Ljudet är dessutom superbra, och särskilt basen imponerar. 

När du vill koncentrera dig på din träning (eller koncentrera dig på studier eller jobbet), kan du aktivera den inbyggda brusreduceringen och stänga ute allt störande ljud från gatan eller gymmet. Sedan kan du lyssna på favoritspellistan och ta din träning till nästa nivå. Och om du vill höra trafiken, så kan du aktivera Ambient Sound-funktionen – då kan du njuta av musiken utan att utestänga ljudet från omgivningen. 


Hörlurarna är röststyrda och har inbyggd mikrofon så att du kan använda dem till handsfreesamtal med din mobil. Dessutom är de vattenavvisande så att varken de eller dina träningspass stoppas av regnstänk eller svett.

Sonys hörlurar väger 7,6 gram (per styck) och har en batteritid på tre timmar. Därefter kan du förvara dem i det medföljande fodralet där de kan laddas till ytterligare 2 x 3 timmars musikuppspelning. 

I samarbete med Sony lottar vi nu ut ett par coola, svarta hörlurar. Allt du behöver göra för att delta i tävlingen är att svara på nedanstående fråga.  

Tävlingen hålls av Aktiv Träning. Om du har några frågor om tävlingen är du välkommen att kontakta kundtjänst på tel. 08-555 454 18. Tävlingen pågår under perioden 29. juni til 15. august och 1 vinst lottas ut. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinnarna utses, om ej annat anges, av en jury bestående av redaktionen. Vinnaren dras bland de inkomna svaren/motiveringarna till deltagande i tävlingen. Juryns beslut kan inte överklagas och juryn behöver inte motivera sitt beslut. Du får endast delta en gång. Vinnaren meddelas direkt via telefon den 15. august när tävlingen är avslutad. Om vi inte kan komma i kontakt med vinnaren inom 3 dagar efter avslutad tävling förbehåller vi oss rätten att dra en ny vinnare. Vinnaren offentliggörs här på sidan. Vinsten kan inte lösas in mot kontanter. Du måste vara över 18 år och bosatt i Sverige för att delta. Anställda på Bonnier Publications International AS och personer i deras hushåll får inte delta i tävlingen.

Personuppgifter som lämnas i samband med att du deltar i tävlingen behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy, som du kan läsa om på www.bonnierpublications.com/personuppgiftspolicy


Vad väger hörlurarna per styck?

Kort motivering till varför just du ska vinna tävlingen:


Dina uppgifter

Ja
Nej

Ja, jag vill gärna ta emot flera spännande nyhetsbrev och erbjudanden om medieprodukter, hem & livsstil, sport & fritid, resor, mode & skönhet, dagligvaror, evenemang, analyser och spel via brev, telefon och andra elektroniska medier, t.ex. e-post och sms, från koncernen Bonnier Publications. Du kan när som helst avregistrera dig från direktmarknadsföring. Läs mer.

Tävlingen är tyvärr avslutad!

Se fler tävlingar

Du har redan tävlat
Tack för att du är med och tävlar!

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Vad är ditt mål under det kommande året?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här:

Rekommenderas till dig