Ta en smygtitt i nya numret som finns ute nu!

Nya numret av Aktiv Träning har precis kommit ut, och det är späckat med motiverande artiklar som hjälper dig att hålla träningen vid liv nu i höst. Här kan du ta en smygtitt på några av denna månads artiklar.

3 november 2017 av Redaktionen

Det är bara att konstatera att vintern är är här igen med snö, kyla och mörker. Det är nu som agnarna skiljs från vetet  – vem går i ide med Netflix och snacks djupt nedsjunken i tevesoffan, och vem orkar fortsätta träna och hålla formen på topp? I nya numret av Aktiv Träning hjälper vi dig en bra bit på väg till den sistnämnda kategorin. Det är bara något av allt det du kan se fram emot: 

Oavsett om du tränar utomhus eller inomhus på vintern, så visar vi hur du kan optimera din träning och guidar dig till den perfekta vinterträningen – med allt från spinning, yoga och crossfit till cykelcross, traillöpning och mycket annat. 

Vi tittar på de sju vanligaste tekniska misstagen som löpare brukar göra och visar dig hur du rättar till dem. Du kan få upp farten rejält samtidigt som du skonar kroppen från skador. 

Nej, uppvärmning är inget tidsslöseri eller något som bara gamla och stela människor håller på med. Tvärtom är det något som gör att du kan lyfta ännu tyngre vikter och får formkurvan att nå helt nya höjder. Har du 10 minuter över? I så fall visar vi dig hur du kan utnyttja dem på bästa sätt. 

I novembernumret hittar du också:

  • Årets stora test av traillöpskor
  • 17 motiverande träningspoddar 
  • Turboprogram: bli stark medan kaffet bryggs
  • Ultralöpning för nybörjare 
  • Sex frukostar som ger dig en energiboost
  • … och mycket, mycket mer

Skynda dig till kiosken eller få Aktiv Träning levererad hem till dörren genom att teckna en prenumeration HÄR (Pssst: alla nya prenumeranter får en välkomstpresent). 

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Ställer du in träningen om det är ruskväder?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här: