Aktiv Träning nr 5

Ta en smygtitt i nya numret

Nya numret av Aktiv Träning har precis kommit ut, och här får du ett smakprov på innehållet i allmänhet och alla motiverande träningsartiklar i synnerhet.

25 april 2018

Nya numret finns ute nu  

I senaste Aktiv Träning får du senaste nytt om allt inom löpning, styrketräning, cykling samt mycket, mycket mer. Du kan bl.a. läsa historien om Giro d’Italia, ett av världens tuffaste etapplopp där vi guidar dig igenom 101 år med fascinerande anekdoter. Dessutom har vi skräddarsytt en träningsguide till dig, så att du kan rivstarta din sommarträning på allra bästa sätt. Och du kan även se fram emot det här:

Världens häftigaste mtb-lopp

Det finns downhilltävlingar i terrängen, och det finns downhilltävlingar i stadsmiljö. Och så finns självklart Red Bull Valparaíso Cerro Abajo – en urban downhilltävling som är något alldeles extra. Häng med till det häftiga mtb-loppet och följ de orädda cyklisterna som susar utför  Valparaiso Cerro Abajos knappt två km långa downhillbana.

MTB skärmbild

Sportdryck till din träning

Vi bjuder på sex läckra recept med sportdryck som ska intas före, under eller efter träning. Pröva exempelvis den kraftfulla energismoothien med apelsinjuice, blåbär och banan, och läs mer om varför just den typen av smoothie passar bra att dricka inför träning.

Sportdryck skärmbild

Test: Årets bästa löpskor 

Läs vårt stora test med årets bästa löpskor, där vi bl.a. testar New Balance 1080V8, Nike Epic React samt Adidas Supernova.

Löpskor skärmbild

Dessutom får du:

  • Akut hjälp på gymmet – vi guidar dig igenom eventuella hinder på gymmet, så att du lättare kan anpassa din träning efter rådande förhållanden.

  • Anmäl dig till ett lopp – våren är här och det innebär att det finns massor av möjligheter att delta i ett motionslopp. Vi tipsar om de bästa löpsträckorna i motionsloppen – från kort- till långdistans.

  • Undvik de värsta hälsofällorna på kontoret – ont i axlarna, hög ljudnivå och kaloririka luncher är bara några av de faktorer som kan skada din hälsa på jobbet. Vi guidar dig till hur du undviker hälsofällorna.


Och mycket, mycket mer. Vi ses i nya numret av Aktiv Träning!

Få ut mer av träningen

Vill du ha ut mer av din träning? Då ska du använda rätt prylar. Just nu kan du få en snygg träningströja från Craft tillsammans med 3 nummer av Aktiv Träning för bara 99:50 kr (+ 49:50 kr i porto och exp.avg. Totalt 149 kr). Tröjan är tillverkad av ett lätt, mjukt och elastiskt material som följer alla dina rörelser. Den är dessutom suverän på att transportera bort överskottsvärmen från kroppen, vilket innebär att den kan användas till i stort sett allt – t.ex. promenader i skogen, träning på gymmet eller härliga löprundor.


Tröjan kostar i vanliga fall 599 kr, men just nu kan du få den tillsammans med 3 nummer av Aktiv Träning för bara 99:50 kr (+ 49:50 kr i porto och exp.avg. Totalt 149 kr). Läs mer om det fantastiska erbjudandet här – och stort lycka till med din träning.

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Hur många motionslopp siktar du på att delta i under det här året?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här:

Rekommenderas till dig