Julklappstips: Den perfekta träningsväskan

Ge din träningsglada man eller kvinna därhemma en smart kvalitetsväska från Salomon i praktisk storlek.

1 december 2017

Salomons träningsväska har blivit en favorit hos många som tränar på gym tack vare dess  praktiska storlek, slitstarka kvalitetsmaterial och genomtänkta detaljer. Just nu får du den för ett fantastiskt pris tillsammans med Aktiv Träning – ett perfekt julklappstips till den aktiva mannen eller kvinnan.

Den lilla, praktiska träningsväskan är lätt att ta med sig och tar inte en massa onödig plats i de små skåpen på gymmet. I väskan kan man utan problem få plats med skor, handduk, träningskläder, vattenflaska och några saker till som man ofta behöver ha med sig till gymmet.

Väskan har två innerfack med dragkedja som gör att det är lätt att hålla koll på hänglås, hörlurar och andra småsaker. Bärremmarna är dessutom så långa att man även kan slänga väskan på ryggen om man t.ex. ska cykla med den, och den vattentäta gummibottnen gör att väskan är extra vädertålig och slitstark.

Du får Salomons träningsväska tillsammans med 2 nummer av Aktiv Träning för bara 69:50 kr (+49:50 kr i porto). 

Tillsammans med väskan får du Aktiv Träning, Sveriges bästa träningsmagasin, med massor av inspiration och motivation för alla aktiva män och kvinnor. I magasinet kan du varje månad se fram emot att få massor av spännande artiklar om motion och träning, motiverande träningsplaner och guider samt fascinerande historier om nya trender och tendenser från träningsvärlden – alltihop presenterat på ett överskådligt, snyggt och underhållande sätt.

Vi ser fram emot 2018 och hoppas kunna hjälpa dig eller någon i din närhet att uppnå era mål. 

Läs mer om erbjudandet här – och klicka här för att ladda ner ett presentkort som du kan ge bort i julklapp.

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Vad gillar du att lyssna på när du tränar?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här: