Ge bort den perfekta julklappen

Ge bort en inspirerande julklapp som räcker långt in på nästa år. Ge bort ett personligt presentkort på Aktiv Träning – det går både snabbt och smidigt. Se själv här.

30 november 2018 av Redaktionen

Det är inte alltid lätt att komma på vad man ska ge bort i julklapp till dem man älskar. Ja, det kan faktiskt vara svårt att komma ihåg vad man själv fick och gav bort i julklapp för bara ett år sedan.

Men så behöver det inte vara. I år kan du nämligen ge bort ett personligt presentkort på Sveriges bästa tidning för aktiva kvinnor och män, Aktiv Träning. På så sätt får dina närmaste en perfekt julklapp som dyker upp och sprider glädje – månad efter månad.

JAAA! BERÄTTA MER OM ÅRETS BÄSTA JULKLAPPSTIPS!

Det innebär att du ger bort ett paket som inspirerar och är fyllt med de senaste rönen om löpning, cykling, fitness och styrketräning. Med hjälp av våra duktiga experter ligger tonvikten i tidningen också på kost och läckra recept som ger energi, maxar återhämtningen och verkar antiinflammatoriskt. Vi genomför också marknadens mest omfattande tester av prylar och kläder till träning, så att du kan välja rätt och undvika irriterande felköp. Slutligen är Aktiv Träning känd för sina spännande porträtt och inspirerande historier om personer som har kämpat hårt för att uppnå sina mål. 

HÄR kan du se hur enkelt det är att ge bort Aktiv Träning i julklapp:

1. Välj antal nummer av tidningen
På vår hemsida 
kan du välja att ge bort 5, 8 eller 12 nummer av tidningen. Priserna börjar på 199 kr och du kan själv bestämma vilken prisnivå din present ska ligga på. Och tidningserbjudandet avslutas automatiskt när mottagaren har fått alla sina nummer av tidningen.

2. Skriv en personlig hälsning
Sprid glädje till den lyckliga mottagare med en personlig hälsning.

3. Lämna dina egna upplysningar
Mottagaren löser själv in presentkortet online med en värdekod som finns på presentkortet.

4. Betala för presentkortet
Du kan betala med kreditkort eller MobilePay. Efteråt får du en bekräftelse via e-post.

5. Vi levererar
Presentkortet skickas till dig direkt via din e-post. Därefter kan du antingen skriva ut det eller skicka det vidare med e-post. På presentkortet finns det en värdekod som mottagaren använder för att lösa in gåvan.


+ HÄR KAN DU LÄSA MYCKET MER OM ÅRETS BÄSTA JULKLAPPSIDÉ.

FEM BRA ANLEDNINGAR att ge bort en tidning i julklapp


• En tidning är en personlig julklapp.

• En tidning ger en stunds skön avkoppling.

• En tidning bidrar med värdefulla råd och rön.

• En tidning sprider glädje.

• En tidning är en present som dyker upp månad efter månad.

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Vad gillar du att lyssna på när du tränar?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här: