Få ett SUVERÄNT träningspaket med gummiband!

Nu kan du träna hela kroppen – på nolltid! Vi har satt ihop ett suveränt träningspaket med gummiband, så att du kan få en stark och trimmad kropp precis när det passar dig. Få träningspaketet som gåva tillsammans med 4 nummer av Aktiv Träning för ENDAST 149 kr + porto!

20 december 2021

KOM I FORM MED AKTIV TRÄNING

Träning med gummiband är mer populärt än någonsin. Och det finns det en bra anledning till. Det är nämligen ett fantastiskt sätt att få en stark och trimmad kropp utan att använda vikter.

Därför har redaktionen på Aktiv Träning satt ihop ett PERFEKT träningspaket med gummiband åt dig. En fördel med gummibanden är att du kan fästa dem i en dörr. Det innebär att du kan göra hundratals olika övningar, så att du kan träna hela kroppen – enkelt och effektivt.

Just nu får du hela träningspaketet till ett riktigt SUPERPRIS!

Därför är våra gummiband så bra!

  • BESTÄM SVÅRIGHETSGRADEN SJÄLV: Paketet innehåller fem gummiband med olika styrka, så att du lätt kan anpassa träningen till din nivå.

  • FÄST GUMMIBANDEN I EN DÖRR: Använd det medföljande dörrfästet för att fästa gummibandet högst upp, längst ned eller på sidan av dörren. Det gör att du kan göra massor av övningar för HELA kroppen, vilket du inte kan göra med vanliga gummiband.

  • TRÄNA HELA KROPPEN - EFFEKTIVT: Studier visar att träning med gummiband ger lika bra resultat som träning med vikter. Dina muskler känner nämligen bara av den riktning, belastning och hastighet du utför övningarna med. Och det kan du anpassa själv med hjälp av träningspaketet.

  • TRÄNA NÄR DU HAR TID: Har du bara 20 eller 30 minuter på dig att träna? Fäst i så fall gummibandet i dörren, sedan kan du börja träna. Och även några få minuter ger bra resultat.

  • TRÄNA VAR SOM HELST: Gummibanden tar nästan ingen plats och är därför lätta att ta med sig när man reser och vill hålla sig i form – oavsett var man befinner sig.

ERBJUDANDE: Allt detta får du

1. Suveränt träningspaket med gummiband


Med dessa gummiband får du massor av träningsmöjligheter. Pröva t.ex:

  • TRÄNING MED MOTSTÅND: När du fäster gummibanden i dörren är det nästan som att ha en egen dragapparat därhemma. Fäst t.ex. gummibanden lågt för att träna ben och rumpa, eller högt för att göra övningar för överkropp och armar.
  • EFFEKTIV STYRKETRÄNING MED ETT SMART TILLBEHÖR: Få ut ÄNNU mer av din träning med medföljande fotmanschetter och handtag. De kan både användas till övningar med dörren som motvikt eller till vanlig gummibandsträning på golvet.
  • PULSTRÄNING MED BELASTNING: Trodde du att gummibanden bara kan användas till styrketräning? Glöm det! Du kan även höja pulsen rejält och träna konditionen med gummibanden – du kan t.ex. göra boxningsövningar med motstånd för att sätta extra fart på din förbränning.

2. 4 nummer av Aktiv Träning direkt i din postlåda


Du får en superbra tidning som sprudlar av träningsglädje. Aktiv Träning passar män och kvinnor som vill ha ny träningsinspiration – och som vill fascineras av spännande rön och intressanta artiklar från sportens underbara värld. Vi levererar 4 nummer av Aktiv Träning snabbt och smidigt till din postlåda. Därefter kan du när som helst säga upp din prenumeration.

OCH!

3. Du får också digital åtkomst


I din prenumeration ingår också gratis åtkomst till de senaste 12 numren av Aktiv Träning via vår app, Wype.

Sedan kan du hålla dig motiverad under lång tid!

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Tänker du på att konsumera hållbart när du köper träningskläder och prylar?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här: