Prenumerationserbjudande

Knivarna från Hasaki Omakase är med sin läckra design och utmärkta kvalitet en superbra investering. Som en del av vårt prenumerationserbjudande kan du få tag i dem till ett riktigt fyndpris. 

Få ett snyggt knivset tillsammans med Aktiv Träning för ENDAST 69:50 kr.

Just nu kan du få ett snyggt, japanskt knivset tillsammans med ett häfte med läckra recept och 2 nummer av Aktiv Träning för ENDAST 69:50 kr. Det är vad vi kallar för en riktigt bra deal.

25 maj 2021 av Redaktionen

Vägen till en hälsosam livsstil med massor av ork och energi börjar i köket. Därför kan du just nu få det snygga japanska knivsetet Hasaki Omakase tillsammans med ett häfte med läckra recept och 2 nummer av Aktiv Träning för ENDAST 69:50 kr (+ 39:50 kr i porto). Setet består av en 32 cm lång filékniv, som ger jämna snitt i både fisk och kött, samt en tung och bra kockkniv, som är perfekt att hacka och skiva grönsaker med.

En japansk kockkniv ska uppfylla tre kriterier. Den ska vara välbalanserad så att den blir lätt att arbeta med under flera timmar, den ska vara extremt vass och den ska hålla skärpan länge. Hasaki Omakase är ett knivset av hög kvalitet med en stram japansk design som uppfyller alla dessa tre kriterier till fullo!


Du får två snygga knivar:

1. Nakiri
Nakiri är en klassisk, tung kockkniv som är 30 centimeter lång. Kniven är perfekt att hacka och skiva grönsaker med.

2. Yanagiba
Denna filékniv, som är hela 32 centimeter lång, ger med sitt flexibla blad snygga, jämna snitt i både fisk och kött.

Få knivsetet + den digitala guiden Superfood +
2 nummer av Aktiv Träning för ENDAST 69:50 kr. Du sparar 609 kr!


Se här varför knivsetet är så bra:

 • Gemensamt för båda knivarna är att de är gjorda av en rostfri stållegering med en smältpunkt mellan 1 400 och 1 450 grader. Det garanterar att stålet har rätt styrka, och gör att knivarna kan slipas supervassa och håller skärpan längre.
 • Skaftet är gjort av vackert pakkawood med tydliga årsringar. Det ligger bra i handen och är lackat tre gånger för att hålla bättre.
 • Skarven mellan knivbladet och skaftet är tunn och smidig och knappt märkbar.


I denna video kan du få en försmak på det tidlösa knivsetet: 

PLUS: Vårt digitala tillägg: Superfood

Som en del av ditt erbjudande får du dessutom ett 34 sidor tjockt digitalt häfte om Superfood. Häftet innehåller läckra recept, råd till vad du bör lägga i matkorgen, information om olika typer av superfood, information om alla deras hälsosamma egenskaper och mycket, mycket mer. Se fram emot en läsvärd guide om superfood och sätt piff på dina måltider med nyttiga och goda livsmedel som ger massor av energi! 

Få knivsetet + den digitala guiden Superfood +
2 nummer av Aktiv Träning för ENDAST 69:50 kr. Du sparar 609 kr!

Superfood
Digitalt tillägg: Superfood

Vilka är fördelarna med detta prenumerationserbjudande? Du får:

 1. Ett knivset från Hasaki Omakase
 2. Det digitala tillägget SUPERFOOD
 3. En besparing på 609 kr.
 4. En genväg till ett hälsosamt och aktivt liv.
 5. De senaste nyheterna om löpning, cykling, fitness- och styrketræning, kost och hälsa
 6. Marknadens mest omfattande tester av prylar och kläder för träning
 7. Möjlighet att läsa de 12 senaste numren av Aktiv Träning digitalt, dvs. när det passar dig – i vår enkla och användarvänliga app, WYPE.
 8. Självklart säga upp din prenumeration när som helst. Efter att erbjudandet avslutats fortsätter det som en löpande prenumeration för 89:50 kr per nummer inkl. frakt.

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Hur ofta springer du UTAN gps-klocka?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här: