Få ett par trådlösa hörlurar för ENDAST 149 kronor!

Slipp irriterande sladdtrassel! Nu kan du få ett par trådlösa hörlurar med superbra ljud + 4 nummer av Aktiv Träning för endast 149 kr (+ frakt). Men BARA så länge lagret räcker.

22 december 2021

AKTIV TRÄNING REKOMMENDERAR:

Löp året runt med ett par suveräna hörlurar!

Det finns knappast något mer motiverande på löprundan än musik. Det är effektivt för att hålla tempot och skingrar tankarna när orken börjar ta slut.


Därför har vi på Aktiv Träning valt ut ett löparpaket som ger dig massor av motivation under det nya året. Paketet innehåller ett par hörlurar som passar perfekt till löpning, en stor guide med våra bästa tips för löpträning året runt samt 4 nummer av Aktiv Träning.

Och du får hela paketet för ENDAST 198 kr!

Allt detta får du:

1. GÅVA: ETT PAR SUVERÄNA HÖRLURAR


Hörlurarna har snygg design, bra passform och är trådlösa. De är enkla att ansluta till mobilen via bluetooth, och när du väl har gjort det en gång ansluts de automatiskt så snart du tar ut dem ur fodralet.

Du får:

  • Bra och skarpt ljud. Njut av din favoritmusik, podcast eller en ljudbok medan du motionerar eller är på väg någonstans.

  • Perfekt passform. Du får med öronproppar i tre olika storlekar som är lätta att byta ut så att hörlurarna passar perfekt just för dig.

  • Extra säkerhet. Det medföljer ett avtagbart gummiband, så att du kan ha dem hängande runt halsen om du t.ex. vill prata med någon (endast i vit version).

  • Enkel navigering. Hörlurarna har praktiska touchknappar på sidan, så att du lätt kan byta låtar, starta och stoppa musiken, reglera ljudet och ta emot samtal.

  • Lång batteritid. Hörlurarna har en batteritid på fyra timmar, så att du kan träna lång tid utan att de behöver laddas.

  • Snabb laddning. Så snart du lägger dem i det medföljande fodralet börjar de laddas. Det tar en timme att uppnå full laddning, och fodralet har ström som räcker till 3 laddningar.

2. GUIDE TILL LÖPNING ÅRET RUNT


Du får också vår guide som handlar om hur du håller formen och löpglädjen vid liv – året runt. Många drar ned på löpträningen när dagarna blir kortare, vilket är synd eftersom det både går ut över formen och ökar risken för skador. I vår guide visar vi dig hur du lägger upp din löpträning året runt, så att den inte blir rolig utan också så effektiv som möjligt.

3. 4 NUMMER AV AKTIV TRÄNING


Aktiv Träning är Sveriges bästa tidning om träning. Vi riktar oss både till kvinnor och män som vill inspireras i sin träning – och fascineras av spännande forskningsrön och notiser från sportens underbara värld. Vi levererar 4 nummer av Aktiv Träning direkt till din postlåda. Därefter kan du när som helst säga upp din prenumeration.

OCH!

4. DIGITAL ÅTKOMST


Förutom de nya numren av Aktiv Träning får du dessutom gratis åtkomst till de senaste 12 numren av Aktiv Träning via vår app, Wype. Sedan kommer du inte att ha motivationsbrist på länge!

Allt detta får du för ENDAST 198 kr. Du sparar 608 kr!

Aktiv Tränings redaktion har testat hörlurarna både i terrängen och under maratonlopp med bra resultat. Därför hoppas vi att du kommer att bli lika nöjd med dem som vi är.

Med vänlig hälsning

Aktiv Tränings redaktion

PS: INGEN BINDNINGSTID! Det är ingen bindningstid på din prenumeration på Aktiv Träning. Därför kan du när som helst säga upp din prenumeration.

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här: