Få ett par sportglasögon Beställ Aktiv Träning och få ett par lätta och allsidiga Stingway sportglasögon med på köpet.Se hela erbjudandet

Få ett par Stingway sportglasögon

Ett par bra sportglasögon är ett måste för att skydda ögonen mot sol, smuts och insekter. Just nu får du som ny prenumerant på Aktiv Träning ett par lätta och allsidiga sportglasögon från Newline och en stor cykelguide med på köpet.

17 maj 2013

Ett par snygga sportglasögon på ansiktet är ett måste om du vill skydda dina ögon. Sportglasögonen skyddar både mot solens UV-strålar, damm, insekter och kvistar – för att inte tala om den irriterande fartvinden som får ögonen att tåras och synen att försämras.

ERBJUDANDE: 3 nummer av Aktiv Träning + sportglasögon + cykelguide för 99:90 kr + porto och exp.avg.

Newline Stingway sportglasögon + cykelbilaga | |

**Ett par bra

sportglasögon

är ett måste om du vill skydda ögonen mot damm, insekter och solens skadliga strålar.**

Newlines sportglasögon är superlätta och kan användas till alla sporter. En justerbar näsbrygga och gummiskalmar som kan böjas och formas individuellt, ger en perfekt passform som gör att sportglasögonen sitter perfekt på ansiktet.

Om Stingway sportglasögon * Näsbrygga och skalmar är av gummi så att de lätt kan justeras * Ger ett UV-skydd mot UV-index 400 * Levereras i ett hårt fodral för säker förvaring * Mikrofiberduk för att rengöra linserna medföljer

Värde: 399:00 kr

Stor digital cykelguide!

Få ut mycket mer av din träningstid på landsvägscykeln med Aktiv Tränings stora specialguide. Du får mängder av tips, råd och vägledning till inspirerande och effektiva träningsturer, som garanterat ger en rejäl uppväxling för din träning – både när du tränar ensam och tillsammans med cykelkamraterna. Du får även konkreta köpguider och experternas bästa råd och tips för när du ska köpa cykel, hjälm, cykelbyxor, dator och annan ny cykelutrustning.


Vårt erbjudande på Aktiv Träning och ett par sportglasögon

3 nummer av Aktiv Träning – fylld med tips och råd om träning samt tester av de nyaste prylarna. + Stingway sportglasögon – superlätta och enkla att justera. Använd dem till både löpning och cykling m.m. + Cykelguide – 27 sidor fyllda med inspiration

Värde totalt: 658:50 kr

Ditt specialpris: 99:90 kr + porto och expeditionsavgift

Se erbjudandet

Vill du hellre ha en löparjacka?

Har du redan ett par bra sportglasögon? Då kan du välja att få en snygg och vindtät löparjacka från Craft med på köpet i stället när du tecknar en prenumeration.

Spännande! Jag vill veta mer om löparjackan


Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Hur ofta springer du UTAN gps-klocka?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här: