Få en snygg löparjacka Beställ Aktiv Träning och få en snygg och funktionell löparjacka med på köpet.Se hela erbjudandet

Få en suverän löparjacka från Craft

En löparjacka är oumbärlig till blåsiga träningspass. Just nu får du som är ny prenumerant på Aktiv Träning en superfunktionell löparjacka från Craft med på köpet.

17 maj 2013

En praktisk vindjacka som är lätt att ta på över en löpartröja är oumbärlig att ha om det blåser eller är småkyligt under löprundorna. Just nu kan du få en funktionell jacka i Craft nya design om du tecknar en prenumeration på Aktiv Träning.

ERBJUDANDE: 3 nummer av Aktiv Träning + snygg löparjacka för 99:90 kr + porto och exp.avg.

Superlätt och läcker löparjacka från Craft | |

Craft Performance-löparjackan är tillverkad av ett snyggt och lätt material, som kan användas både till löpning och cykling.

Löparjackan kan snabbt och enkelt packas i den lilla fickan på ryggen.

Jackan har utmärkt passform och läcker design med ficka som stängs med resårband, reflexer på båda sidorna för bättre synlighet, samt nätpaneler neråt längs båda sidorna för bättre ventilation och komfort.

Jackan från Craft är ett säkert val och ger dig de bästa förutsättningarna för att prestera optimalt under din träning. Finns i stl. M, L och XL.

Värde: 650 kr


Vårt erbjudande på Aktiv Träning och löparjackan:

3 nummer av Aktiv Träning – fyllld med tips och råd om träning och tester av de nyaste prylarna. Craft löparjacka – funktionell och lätt vindjacka i snygg design.

Värde totalt: 840:50 kr Ditt specialpris: 99:90 kr + porto och expeditionsavgift

Se erbjudandet


Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här: