Få en stark kropp – enkelt och effektivt!

Få ett träningspaket med utrustning, övningsguide och Aktiv Träning till ett helt fantastiskt pris. Det har aldrig varit lättare eller billigare att komma i toppform.

9 juni 2021 av Redaktionen

Nu kan du komma i form och få en stark kropp på nolltid – när och var du vill. Vi på Aktiv Träning har nämligen satt ihop ett träningspaket med prylar du kan använda för att få en stark kropp utan att du behöver gå till gymmet.

Träningspaketet består av ett slitstarkt träningsband, ett elastiskt miniband, en mjuk och praktisk träningsmatta samt den digitala träningsguiden ”Stark, trimmad och redo!” med övningar som är speciellt utvalda av Aktiv Tränings styrkeexpert. Dessutom får du 4 nummer av Aktiv Träning med massor av inspiration och motivation.

Och just nu kan du få allt detta till ett EXTRA BRA pris.

Ditt träningspaket består av tre delar som hjälper dig att nå ditt mål.

  • EFFEKTIVA TRÄNINGSPRYLAR – som stärker hela kroppen på ett skonsamt sätt.
  • ÖVNINGSGUIDE – 18 övningar som du kan göra med dina nya prylar. Övningarna är speciellt utvalda av vår styrkeexpert, för att du ska kunna träna hela kroppen.
  • LÖPANDE INSPIRATION – du kan också se fram emot att få 3 nummer av Aktiv Träning, som varje månad är fylld med motiverande artiklar om träning, tester av prylar och kläder, effektiva övningar samt nyttiga och läckra recept.

Träningspaketet är ditt eget gym

När vi skulle sätta ihop träningspaketet valde vår styrkeexpert snabbt ett slitstarkt träningsband och ett elastiskt miniband. Och det var ingen slump att det blev just de redskapen. Studier visar nämligen att träning med gummiband ger lika bra resultat som att träna med vikter på gym. Dina muskler gör ingen skillnad på om du använder gummiband eller vikter av järn. Musklerna påverkas istället mer av:

  • Den riktning du belastar musklerna i.

  • Hur snabbt du gör övningarna.

  • Hur tung belastningen är.Och just dessa faktorer kan du lätt justera med hjälp av de redskap som ingår i träningspaketet, och som gör din träning riktigt effektiv.

Låt oss titta närmare på vad du får:

Vi har satt ihop ett komplett träningspaket med 3 effektiva redskap som tränar hela din kropp. Du kan använda redskapen överallt – även hemma på vardagsrumsgolvet.

1. Miniband

Minibandet verkar kanske lite simpelt, men det ska man inte låta sig luras av. Det är nämligen ett suveränt redskap som hjälper dig att få ut max av din träning – enkelt och effektivt. Minibandet passar särskilt bra för att träna ben, rumpa och mage, men det kan också användas för att öka motståndet vid en lång rad övningar så att du blir stark och trimmad i hela kroppen.

2.Träningsband

Möt ditt nya favoritredskap. Med ett träningsband kan du träna alla stora muskelgrupper – främst på överkroppen. Träningsbandet är ett långt, slitstarkt gummiband med stoppade handtag som passar bra för träning av biceps och triceps, men som också är effektivt för t.ex. rodd, axelpress eller bröstträning.

3.Träningsmatta

En bra träningsmatta är oumbärlig när du ska träna hemma. Därför har vi valt en matta som är halksäker och mjuk att ligga på när du gör dina övningar. Mattan är lätt att vika ihop när den inte används eller om du ska iväg någonstans. Den fungerar också bra som extra stöd för armbågarna när du gör t.ex. plankan.

4.Digital övningsguide

Du får också den digitala övningsguiden ”Stark, trimmad och redo” med 18 effektiva övningar som du kan göra med träningsbandet, minibandet och träningsmattan. Övningarna är utvalda av Aktiv Tränings styrkeexpert för att du ska kunna träna hela kroppen riktigt effektivt. Alla övningarna är illustrerade med bilder och text där vi förklarar hur du ska göra och vilka muskelgrupper som tränas.

Dessutom får du 4 nummer
av Sveriges bästa träningstidning, Aktiv Träning, som varje månad är fylld med nyheter och bra tips om träning. Vi ger dig också de bästa styrkeövningarna, motiverande träningsprogram och läckra recept på vad du bör äta för att fylla på med energi inför dina träningspass – och för att du ska återhämta dig optimalt efteråt. Och slutligen får du GRATIS tillgång till de senaste 12 numren av Aktiv Träning via vår app, Wype.

Så glöm allt om att stå i kö till maskinerna på gymmet. Med det här träningspaketet kan du träna när och var du vill. Vi skickar redskapen och övningsguiden till dig så att du får allt det du behöver för att få starka och markerade muskler – enkelt och effektivt.

Lycka till med träningen!

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Vad gillar du att lyssna på när du tränar?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här: