Få 4 tidningar + spikmatta för 198:50 kr!

Den ultimata avslappningen: Få lindring och avslappning med en lugnande spikmatta

2 juli 2021

Upplever du huvudvärk och muskelspänningar efter en lång dag på jobbet? Har du svårt att komma till ro och somna? Då kan en lindrande spikmatta vara något för dig.

Spikmattan stimulerar kroppen med fler än 6 000 små piggar. När du ligger på dem ger det en behaglig massage-effekt och en skön känsla av lugn och välbefinnande. Låter det som något för dig? Just nu kan du få spikmattan för KANONPRIS!


ERBJUDANDE:4 nr av Aktiv Träning för ENDAST 198:50 kr. inkl. leverans + gåva: lindrande spikmatta.


Se her, hvordan du bruger måtten:

Spikmattan från Active Fit är för dig som är i behov av ett skönt avbrott i en hektisk vardag. De många punkternas press på musklerna känns avslappnande och lindrande.

Du kan använda spikmattan till att ta en skön paus under dagen, men den är också väldigt skön att använda vid sängdags. Spikmattans lugnande tryck kan verka avslappnande och göra det lättare att somna.

Mattan är dessutom enkel att använda. Du rullar bara ut den och kan sedan både ligga, sitta och stå på den efter behov. Det följer med en spikkudde, så du kan få extra effekt på ställen där du behöver det som bäst.

Men vad får du då för endast 198:50 kr inkl. leverans?

1. Gåva: Du får spikmattan från Active Fit

Spikmattan är enkel att använda. Rulla bara ut den när du ska använda den, så är den redo. Spikmattan har dessutom följande fördelar:

  • Öm rygg, axlar eller nacke? Mattan kan placeras så att den stimulerar precis de punkter som behöver det bäst.
  • Extra effekt med smart spikkudde – placera den medföljande spikkudden under dina ömma fötter, stela ländrygg eller en värkande nacke för att stimulera området optimalt.
  • Enkel att transportera – du får en väska så att spikmattan lätt kan tas med eller packas undan efter behov.

2. Du får 4 nummer av Aktiv Träning

Dessutom får du 4 nummer av Sveriges bästa träningstidning, Aktiv Träning, som varje månad är fylld med nyheter och bra tips om träning. Vi ger dig också de bästa styrkeövningarna, motiverande träningsprogram och läckra recept på vad du bör äta för att fylla på med energi inför dina träningspass – och för att du ska återhämta dig optimalt efteråt.

Du får 4 nummer av Aktiv Träning levererade direkt till din brevlåda. Du kan sedan när som helst säga upp din prenumeration.

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Hur ofta springer du UTAN gps-klocka?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här: