Nytt nummer ute nu

Missa inte nya numret av Aktiv Träning som finns ute nu! Här får du några smakprov på vad du kan se fram emot i nya numret.

17 oktober 2019 av Redaktionen

Här är ett smakprov på vad du kan se fram emot att läsa om i nya numret.

Maxa din vinterlöpning

Nu när hösten är här med mörker, regn och rusk är det lätt att löpträningen blir lidande. Men var bara lugn – det finns ingen anledning att förlägga alla löprundor till gymmet eller långtidsparkera löpskorna inne i klädgarderoben tills det våras igen.

10 myter om mat & motion

Hur kan jag äta mig starkare? Ska jag tanka upp med kolhydrater före löprundan? Och hur är det med de där proteinkakorna? Det är lätt att bli förvirrad när det gäller mat och motion eftersom det finns så många myter. Vi tar tag i de vanligaste och gör en grundlig faktakontroll.

Extrem-triatlon

Glöm allt om tempohjälmar, fartdräkter, kilometertider och wattvärden och andra vanliga inslag i triatlon sporten. I extremtriatlon utsätts deltagarna för ännu tuffare utmaningar i krävande terräng. Och det är inte bara distansen som är utmaningen, utan också iskalla vattendrag, branta berg, förrädiska väderförhållanden och löpning mitt ute i ingenstans.

Bra grepp och varma fötter

Vintern är på ingång och för många löpskotillverkare innebär det en helt ny lineup med löpskor. Man jobbar med sulor, ovandelar och synlighet med målsättningen att skapa löpskor som kan stå emot vinterns alla utmaningar och samtidigt vara funktionella och visuellt starka. Vi har kontaktat de största löpskomärkena för att höra vad de har på gång inför den kommande vintersäsongen – sedan har vi valt ut de mest spännande modellerna så att du kan hitta en sko som passar just dig. 

Du får allt såväl som mycket mycket mer.

Vi ses i nya numret av Aktiv Träning!

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Vad är ditt mål under det kommande året?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här:

Rekommenderas till dig