Magasin 9/19
© Aktiv Träning

Nytt nummer ute nu

Missa inte nya numret av Aktiv Träning som finns ute nu! Här får du några smakprov på vad du kan se fram emot i nya numret.

23 augusti 2019

Nya Aktiv Träning ute nu

Nu har det nya numret kommit ut och det är fyllt med en massa spännande artiklar till dig. 

Här får du några smakprov på vad du kan se fram emot att läsa om i nya numret.

7 steg som maxar din traillöpning

Tempofyllda löprundor på stigar, i terräng, genom backiga naturområden, över berg och fjäll och allt vad naturen i övrigt har att bjuda på i form av utmaningar, gör att du kan få ut ännu mer av din löpträning – som också blir mycket roligare. 

Här guidar vi dig till världens roligaste och effektivaste form av löpträning.

Lera, damm och jakten på ett enklare liv 

Bobby Wintle är en av grusvägscyklingens verkliga pionjärer. Han har haft ett finger med i de flesta av de stora ”gravel-eventen” i USA och han ligger bakom mycket av det som gjort grusvägscyklingen så populär. 

Han är också en av cykelsportens största hippies, som dels delar ut bamsekramar till alla deltagare i hans lopp, dels tror på att man kan uppnå självinsikt och återfå tron på själva mänskligheten ute på ödsliga grusvägar långt ifrån städernas brus.

Träna dig till en frisk rygg 

Ryggbesvär är en av de vanligaste orsakerna till långvarig sjukskrivning i Sverige. Man har beräknat att upp mot 80 % av normalbefolkningen drabbas någon gång i livet av ryggont. 

Här visar vi hur du med några få välvalda övningar kan träna dig till en stark, frisk och värkfri rygg.

Testresultat av nya prylar

Vi testar nya träningsprylar för aktiva. Den här gången har vi bl.a. testat en prisvärd värstingcykelhjälm, innovativa cykelshorts och en löpsko anpassad för stadslöpning.

Dessutom får du våra recept på nyttiga pitabröd, ett stort porträtt av världens snabbaste människa, Eliud Kipchoge, en guide till hur man bäst tränar med hantlar samt mycket, mycket mer.

Vi ses i nya numret av Aktiv Träning. 

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Hur många dagar i veckan äter du hemlagat till middag?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här:

Rekommenderas till dig