Magasin 7/19
© Aktiv Träning

Nytt nummer ute nu!

Missa inte nya numret av Aktiv Träning som finns ute nu med massor av spännande innehåll! Se här vad du kan se fram emot i nya numret.

28 juni 2019

Nytt nummer ute nu!

Nya numret av Aktiv Träning har precis kommit ut och det är fyllt med en massa spännande innehåll. 

I nya numret kan du bl.a. se fram emot:

Ät smart - Träna bättre
© Aktiv Träning

Ät smart - Träna bättre 

Lågt blodsocker, håll, dålig återhämtning och skador – fel kost kan sabotera de allra bästa träningsintentioner. Vi tipsar dig om hur du ska äta för att du ska orka träna före frukost, på förmiddagen, eftermiddagen eller sent på kvällen.

Mtb-äventyr på ändlösa stigar mitt ute i Atlanten
© Aktiv Träning

Mtb-äventyr på ändlösa stigar mitt ute i Atlanten

Mountainbikeåkarna har hittat till vandringsparadiset Madeira. Och det kan man förstå då vulkanön mitt ute i Atlanten bjuder på några av Europas allra bästa mtbspår, samtidigt som både kost och logi på ön är ytterst prisvänligt.

Vi testar OCR-loppen
© Aktiv Träning

Vi testar OCR-loppen 

Välj ett motionslopp och lägg till en massa tuffa hinder såsom djupa diken, tunga trädstammar – och självklart massor av lera. Där har du receptet på den hetaste löptrenden just nu, s.k. obstacle course races. På kort tid har de roliga och utmanande hinderbaneloppen lockat allt från crossfitutövare och extremidrottare, till vanliga motionärer som vill testa sina gränser

Dessutom får du massor av bra grilltips, en plan med övningar för din styrketräning, en guide med de nyttigaste bären samt mycket, mycket mer! 

Vi ses i nya numret av Aktiv Träning. 

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Vilket väder ogillar du mest att träna i?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här: