Läs också

Framsida 9/18

Nytt nummer ute

Nytt nummer ute nu!

Missa inte nya numret av Aktiv Träning som finns ute nu och som innehåller massor av motiverande läsning. Här kan du ta en tjuvtitt på några av artiklarna i nya numret.

23 november 2017 av Redaktionen

2017 är snart slut och julen närmar sig med stormsteg. Om du inte vet vad du ska köpa i julklapp till din aktiva partner, vän, son, dotter, mamma, pappa eller farbror, så får du hjälp här: i årets sista nummer av Aktiv Träning har vi nämligen valt ut den bästa och mest prisvärda träningsutrustningen från 2017. Du kan självklart också ge bort en prenumeration på Aktiv Träning i julklapp (det kan du läsa mer om HÄR).

I decembernumret kan du bland annat läsa om allt det här: 

Kungen av kardiomaskinerna

Roddmaskinen står ofta övergiven bland löpbanden och crosstrainer-maskinerna på gymmet. Och det är synd eftersom roddmaskinen ger mycket bra konditionsträning, där i stort sett alla muskler i kroppen får jobba. Vi guidar dig till hur du använder den mest underskattade träningsmaskinen på gymmet. 

25 råd & tips om vinterlöpning 

Mörkret och kylan har meddelat sin ankomst, men det innebär inte att löpträningen behöver bli lidande för det. Vi har valt ut de bästa tipsen till hur du lyckas hålla vinterlöpningen vid liv – med allt från rätt kläder och teknik till bra träningsmetoder och vinterprylar. 

De största träningstrenderna 2018 

Vi har bett experterna att titta djupt i spåkulan och ge sina bästa tips på vilka träningstrender och träningstendenser som kommer att märkas mest inom löpning, cykling och fitness under det kommande året.

Mer i decembernumret:

  • Kettlebell swing: Så bemästrar du superövningen
  • Stor guide till rätt löpteknik i nedförsbackar
  • Nyttiga recept på vardagsmat med pasta
  • Coola cykelnyheter på gång under 2018
  • Massor av produkttester med nya prylar
  • … och mycket, mycket mer

Skynda dig ned till kiosken eller få Aktiv Träning levererad till dörren genom att teckna en prenumeration HÄR (alla nya prenumeranter får en välkomstpresent). 

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Har du känt dig stressad någon gång de senaste fyra veckorna?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här:

Rekommenderas till dig