Framsida 9/18

Nytt nummer ute

Nya numret av Aktiv Träning har landat! Här är några av alla spännande och inspirerande artiklar som du kan se fram emot.

22 augusti 2018

Nytt nummer ute

Om du drömmer om att bli en snabbare löpare så är intervallträning det effektivaste sättet att komma i toppform. I nya numret av Aktiv Träning hittar du vår stora guide med nio suveräna typer av intervaller. Och gillar du cykling kan du få tips om den bästa körtekniken inför nästa cykeltur i mtb-spåret.

Du kan dessutom se fram emot allt det här:

  • Framsteg på gymmet: Ditt mål är viktigt för din träning och vad du bör fokusera extra på. Vi ger dig fyra framgångsmetoder som hjälper dig att uppnå dina fitnessmål.

  • Världens största terränglopp: Häng med till Lidingöloppet som varje höst lockar tiotusentals löpare till den lilla ön utanför Stockholm.

  • 15 tips för att lura hjärnan: Visste du att du utsätts för nudging varje gång du handlar mat? Få reda på mer om vad begreppet innebär, och gör rätt val utan att du ens behöver tänka på det.

  • Få ut mycket mer av din cykeldator: Läs vår guide till hur du kan få ut maximalt av alla  funktioner som finns i din cykeldator.

  • Vardagsmat med en twist - Kycklingbröst: Vi bjuder på fyra läckra recept med kycklingbröst, vars muskeluppbyggande protein är perfekt för alla som tränar.

  • Stort test av vindjackor: En välsittande vindjacka är helt oumbärlig i en löpares klädgarderob. Läs vårt stora test av årets bästa vindjackor.


Och mycket, mycket mer! Vi ses i nya numret av Aktiv Träning. 

Aktiv Träning rekommenderar: t-shirt och shorts

Nu kan du få ett snyggt träningsset med shorts och t-shirt till superpris. Setet är av hög kvalitet och passar perfekt till en löprunda eller ett pass på gymmet. De smarta hybridshortsen har inbyggda tajts med en suverän passform, samtidigt som du kan njuta av den luftiga känslan från de vanliga splitshortsen. T-shirten är tillverkad av ett lätt och bekvämt material, och baksidan är perforerad med ett antal små, fina hål som ger en fantastisk ventilation när du tränar.

Just nu kan du få hela setet med shorts och t-shirt för BARA 99:50 kr (+ 49:50 kr i porto och exp.avg. Totalt 149 kr). Du sparar 639 kr. Tillsammans med setet får du dessutom 3 nummer av Sveriges bästa träningsmagasin, Aktiv Träning, som är fyllt med motiverande tips, goda råd till din träning samt kostråd från våra experter. Läs mer om det fantastiska erbjudandet här. 

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Har du känt dig stressad någon gång de senaste fyra veckorna?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här:

Rekommenderas till dig